Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for dataarbejde til en vigtig samfundsopgave

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-02-2024

Vil du være med til at arbejde med Arbejdstilsynets egne data? Er du skarp til analyser, og har du lyst til at arbejde med spændende data om arbejdsmiljø? Så er en stilling som studentermedhjælper i kontoret for Analyse og Adfærd i Arbejdstilsynet måske noget for dig.

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor

Du bliver en del af kontoret for Analyse og Adfærd, hvor vi igangsætter og gennemfører analyser, evalueringer og monitoreringer inden for arbejdsmiljø- og arbejdsskadeområdet. Vi har ansvar for arbejde med analyser, adfærd, viden og forskning og for aktivt at omsætte viden til udvikling af nye indsatser og metoder, der kan fremme arbejdsmiljøet ude på arbejdspladserne.

 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde i et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 18 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og med besættelse af dette opslag to studentermedhjælpere. Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i spil.

 

Du vil primært komme til at arbejde med data om anmeldte ulykker og erhvervssygdomme. Det er et område med stor politisk bevågenhed. Du vil være med til at bringe data i spil og gøre dem relevante og tilgængelige, så de understøtter arbejdsmiljøarbejdet helt ud i den enkelte virksomhed. Du kan se mere til vores data om arbejdsmiljø på Arbejdstilsynets hjemmeside. 

 

Vi forestiller os, at dine erfaringer og interesser vil være med til at sætte rammen for, hvordan du kommer til at bidrage til konkrete projekter og opgaver i kontoret. Som udgangspunkt vil du komme til at:

  • Gennemføre mindre, selvstændige analyser

  • Besvarelse af dataanmodninger

  • Udarbejde præsentationer og notater mv.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende på en uddannelse med fokus på at arbejde med kvantitative data, f.eks. stud.scient.pol., stud.scient., stud.polit., stud.oecon., stud.scient.san.publ., stud.scient.soc. eller lignende

  • har erfaring med at arbejde med datastærke metodiske kompetencer

  • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang

  • har lyst til at arbejde med formidling og præsentation af data

Vi forestiller os, at du har kendskab til at arbejde med databehandling i statistiske programmer som SAS, R, Python eller lignende. Du må også gerne have erfaring med at arbejde i Power BI.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet.  Vi vil gerne have, at du starter den 1. maj 2024.

 

Dit daglige arbejdssted er Landskronagade 33, 2100 København Ø.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisations-aftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Laura Stonor Gregersen 7220 8706 eller specialkonsulent Maja Ilsø-Lassen 7220 8658.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag d. 13. marts 2024.

 

Vi forventer at holde samtaler d. 18. marts 2024

 

Ansøgningsfrist

13-03-2024

 

Stillingstype

Student

 

Hjemmeside

www.at.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Web
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-02-2024
Udløber
13-03-2024
Kviknummer
LJA-85355494
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-02-2024
Ansøgningsfrist
13-03-2024
Kviknummer
LJA-85355494
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed