Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for arbejdsmiljø til Vejdirektoratets HR-afdeling

Vejdirektoratet - København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-06-2022
Har du interesse for arbejdsmiljøområdet, og vil du prøve kræfter med HR-arbejde i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Du kommer i høj grad til at få en forståelse for, hvordan en statslig styrelse arbejder, herunder hvordan samarbejdet i en arbejdsmiljøorganisation foregår, fortæller områdechef Camilla Falberg Reich.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i HR-afdelingen vil du få et tæt samarbejde med arbejdsmiljøkonsulenten, og dit primære arbejde bliver at supportere hende i det daglige arbejde. Du får en bred vifte af administrative opgaver og får indblik i en række forskellige HR-processer.

Du vil bl.a. skulle bidrage til møder i samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøudvalg. Konkret er opgaverne at lave dagsordener, indhente/producere dagsordenspunkter, booke møder og evt. forplejning og skrive referater; alt sammen under vejledning fra en erfaren arbejdsmiljøkonsulent og HR-partner. Derudover vil du være med til at arrangere og deltage på arbejdsmiljø-temadagen, hvor du vil kunne være med til at præge det faglige indhold.

Som studentermedhjælper i HR-afdelingen får du fingrene helt ned i arbejdsmiljøarbejdet, og du får gode muligheder for også selv at præge retningen og så får du et fantastisk team af kollegaer, som hjælper dig godt på vej, fortæller tidligere studentermedhjælper Josephine Hansen.

Din profil

Du er studerende og læser en uddannelse, der har berøring med arbejdsmiljø eller HR, og har gerne nogle år tilbage af din studietid

Du er nysgerrig, proaktiv, grundig og struktureret i alt du laver

Du har gode evner som formidler og kan præsentere dine resultater kort og klart på skrift.

Vi forventer ikke, at du har erfaring fra en tidligere stilling, men det er en fordel, hvis du har en faglig interesse indenfor arbejdsmiljø.

Om os

Du bliver en del af Vejdirektoratets Sekretariat og HR-afdeling på ca. 30 medarbejdere. Du refererer til områdechefen for Sekretariat og HR, men vil få det tætteste samarbejde med arbejdsmiljøkonsulenten og de øvrige kolleger, som giver dig opgaver og lærer dig op.

Vejdirektoratet har kontorer flere steder i landet, og derfor vil meget af det daglige arbejde foregå via Teams eller e-mail. Du skal derfor have en opsøgende tilgang til samarbejdet med dine kolleger.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er på 15 - 20 timer om ugen, som vi sammen vil tilrettelægge ift. din undervisning. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores

opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdechef Camilla Falberg Reich på telefon 5250 8243 eller arbejdsmiljøkonsulent Berit Marie Grøndahl på telefon 7244 3554.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 10. august 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 33-34.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet - København

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
72443535
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
52508243
Praktisk information
Oprettet
03-06-2022
Udløber
07-07-2022
Kviknummer
LJA-83683684
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet - København

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf: 72443535
Praktisk information
Indrykket
03-06-2022
Ansøgningsfrist
07-07-2022
Kviknummer
LJA-83683684
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed