Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for arbejdsmiljø til Koncern HR Udvikling i Region Sjælland

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
08-12-2023

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt studiejob, og brænder du for arbejdsmiljø? Så er det dig, vi søger.

Koncern HR Udvikling søger en akademisk studentermedhjælper i 10 timer pr. uge til en 5 måneders ansættelse.

Du bliver en del af fagområdet Arbejdsmiljø, der er placeret i Koncern HR Udvikling, hvor vi er 4 konsulenter og 1 chefkonsulent, som arbejder med et bredt udsnit af strategi- udviklings- og driftsopgaver indenfor arbejdsmiljø.

Vores kerneopgave er at understøtte regionens virksomhedsområder med arbejdsmiljøtiltag, der bidrager til at udvikle og fastholde et godt arbejdsmiljø og fremme sundhed og trivsel for regionens medarbejdere. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe. Vi udvikler og tilrettelægger tværgående initiativer og aktiviteter, eksterne konsulentforløb, varetager arbejdsmiljøuddannelser og arbejdsmiljøkurser, forestår medarbejderundersøgelser og meget andet.

Dine opgaver

  • Bidrage til planlægningen og afviklingen af vores årlige arbejdsmiljøkonference
  • Bidrage til udarbejdelse af den årlige arbejdsmiljødrøftelse
  • Administrative opgaver, der indebærer udarbejdelse af dagsordener, referater, mødebooking, koordinering, pakning til kurser og uddannelser mv.
  • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af vores faglige indhold på intranettet.

Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring, så du kan varetage dine opgaver selvstændigt, og du vil indgå i et tæt samarbejde med en eller flere kolleger om løsninger af vores fælles opgaver.

Om dig

Du er ved at afslutte din bachelor eller er i gang med en kandidatoverbygning, og interesse i at arbejde med arbejdsmiljø.

Du er struktureret og detaljeorienteret og tager gerne selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. Du trives med administrative opgaver, men kan også lide at blive udfordret personligt og fagligt af opgaver af mere udviklingsmæssig karakter.

Du er samarbejdsorienteret, åben og initiativrig i forhold til at opbygge gode relationer med andre, og du er opsøgende, når du har behov for sparring eller hjælp fra andre.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende studiejob, hvor du får indsigt i en stor offentlig organisation med stort politisk fokus. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab.

Herudover bliver du en del af en enhed på cirka 35 dygtige medarbejdere i Koncern HR Uddannelse og Udvikling, hvor vi løser et bredt udsnit af opgaver inden for områder som ledelsesudvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser, faglig efteruddannelse mv.

Stillingen er et studiejob på 10 timer pr. uge, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. februar 2024. Der er tale om en 5 måneders ansættelse. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø, men du vil også efter nærmere aftale kunne løse enkelte opgaver hjemmefra.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Claes Rosenkrands, cirg@regionsjaelland.dk, telefonnummer: 21 56 17 92.

Ansøgning og det praktiske

Er jobbet noget for dig, så upload en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din interesse i jobbet og relevante kompetencer.

Ansøgningsfrist: d.4.1 2024

Der afholdes samtaler i uge 2 2024

Koncern HR understøtter strategisk og udviklingsmæssigt Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. Region Sjælland udvikler og leverer offentlig service til borgere, kommuner og virksomheder. Læs mere om Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Danmark
Tlf
26336426
Adresse 2
4180 Sorø
Danmark
Kontaktperson
Claes Irgens
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
04-01-2024
Kviknummer
LJA-85161761
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Lykkebækvej 1
4600
Køge
Danmark
Tlf: 26336426
Praktisk information
Indrykket
08-12-2023
Ansøgningsfrist
04-01-2024
Kviknummer
LJA-85161761
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed