Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med gode skrivefærdigheder til Borgmestersekretariatet

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
20-10-2021
Vil du være med til at understøtte betjeningen af borgmesteren og topledelsen i landets tredjestørste by? Er du god til skriftlig kommunikation, research og har et blik for, hvad der kan være en god nyhedshistorie? Hvis svaret er ja og du samtidig også kan arbejde struktureret og med sans for detaljen, er det sandsynligvis dig, vi søger som vores nye studentermedhjælper.

Odense arbejder i de her år meget målrettet på at forandre byen. Fysisk er Odense godt på vej til at blive en moderne dansk storby med en livlig bykerne, grønne åndehuller og aktive lokalmiljøer. Der bliver skabt flere arbejdspladser ved at udvikle rammerne for verdens bedste robotby, et stærkt iværksættermiljø og grøn vækst. Samtidig er der ambitiøse planer for byens velfærd, klima og for udviklingen af indsatser, der i endnu højere grad afspejler borgernes behov gennem ny og progressiv borgerinddragelse.

Alle fem forvaltninger i Odense Kommune arbejder aktivt med denne udvikling. Borgmesterforvaltningen har dog en særlig rolle som den forvaltning, der sikrer sammenhængen på tværs. Borgmestersekretariat & Borgerinddragelses primære opgave er at betjene og understøtte borgmesteren, der er politisk omdrejningspunkt for udviklingen. Derudover rådgiver kontoret om borgerinddragelse og driver kommunens frivillighedsindsats.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i Borgmestersekretariat og Borgerinddragelse får du mange og forskelligartede opgaver, og der vil være gode udviklingsmuligheder. Din primære opgave vil være besvarelse af borgerhenvendelser, taleskrivning og udarbejdelse af præsentationer. Herudover kan du blive sat til at lave research og arbejde med mindre koordinerings- og skriveopgaver. Opgaverne giver dig en unik mulighed for at få indblik i arbejdet i en politisk organisation og processerne omkring den politiske topledelse. Samtidig vil du blive en del af et travlt kontor, hvor der hele tiden er noget at gribe i, men også tid til socialt samvær.

Om dig
  • Du er god til skriftlig kommunikation, både på dansk og engelsk.
  • Du har gode egenskaber inden for særligt Word og PowerPoint og har en grundlæggende viden om brug af Excel.
  • Du arbejder struktureret, er omhyggelig og har sans for detaljer.
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og arbejder analytisk.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du evner og har lyst til at samarbejde og kommunikere med mennesker inden for og uden for kommunen.
  • Du er god til at bevare roen i en til tider hektisk hverdag.
  • Du er formentlig i slutningen af din bacheloruddannelse på en samfundsvidenskabelig uddannelse gerne indenfor kommunikation eller journalistik.
Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en midlertidig stilling på ét år med mulighed for forlængelse. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt efter aftale med kontoret og med hensyntagen til eksaminer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Camilla Spanggaard Stokholm på 23324823 eller cass@odense.dk.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er søndag, den 31. oktober 2021, og der vil blive afholdt samtaler tirsdag, den 9. november 2021.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er studerende og indskrevet på en videregående uddannelse.

Følg vores Facebook side - Studerende i Odense Kommune - og hold dig opdateret på de nyeste studiejob og praktikstillinger.
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Flakhaven 2
5000 Odense C
Danmark
Tlf
30120648
Adresse 2
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82794316
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 30120648
Praktisk information
Indrykket
20-10-2021
Ansøgningsfrist
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82794316
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed