Minaltan.dk A/S,

Frederiksberg
13-01-2018

Studentermedhjælper med gode egenskaber i Excel og programmering søges (10-15 timer om ugen)

Kontakt

Minaltan.dk A/S

Nordre Fasanvej 39 B
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 8678 6666
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2018
Udløber:
12-02-2018
Kviknummer:
LJA-54625044
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
IT og web
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MINALTAN A/S er i en rivende udvikling og søger derfor en udvikler med gode Excel og programmeringsegenskaber, som kan hjælpe med, at effektivisere processer internt som eksternt.

MiNALTAN A/S er en af Danmarks førende altanvirksomheder med kontor på Frederiksberg. Vi er 25 ansatte på kontoret og har 60 montører.

Du vil bidrage os med, at udvikle Excel-baserede værktøjer og løsninger, som kan effektivisere processer såvel internt som eksternt. Det er derfor en forudsætning, at du god til Excel, også til de mere avancerede funktioner med VBA og makroer. MiNALTAN A/S har et stigende antal kunder, og der derfor behov for at udvikle, effektiviserer og automatisere vores kontakt og deling af information med disse.  

Vi forestiller os at du er i gang med en længerevarende uddannelse på KU, ITU, eller CBS. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og ønsker at spille en central rolle i løsningen af disse opgaver.

Du er analytisk og teknisk stærk, og evner at forstå de bagvedliggende processer som ligger til grund for disse udviklingsopgaver. Vi håber du er kreativ og kan se muligheder med sans for realitet.

Hos MiNALTAN A/S tilbyder vi nogle uformelle og positive rammer, hvor der er gode muligheder for indflydelse på eget arbejde. Vi er en virksomhed som vækster meget og har store ambitioner og visioner for fremtiden  

Arbejdstiderne er fleksible og kan i fællesskab aftales så de kan tilpasses sammen med studiet.

Interesseret?

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du gerne må sende med det samme. Stillingen søges ved at sende en ansøgning og dit CV til Morten Dinitzen e-mail: md@minaltan.dk

For yderligere information kan du kontakte Morten Dinitzen på mobil: 27799818 eller på md@minaltan.dk


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018