Gem annonce

Studentermedhjælper med fokus på licens- og aftaleret til Business Development hos Statens Serum Institut

SSI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2020
Har du lyst til at arbejde i vores Business Development og arbejde med at opbygge og vedligeholde et kontraktforpligtelsessystem og udarbejde udkast til fortrolighedsaftaler, materialeudvekslingsaftaler, værdisætning og andre forretningsudviklingsopgaver? Så kan du være vores nye studentermedhjælper.

Om Business Development
Statens Serum Instituttet (SSI) er en af Danmarks største sundhedsvidenskabelige institutioner med ansvar for det nationale infektionsberedskab og en målsætning om at forbedre verdenssundheden gennem sygdomskontrol, forskning og udvikling af vacciner samt diagnostik. En væsentlig del af Instituttets aktiviteter finansieres af fonde, indtægter fra samarbejder og kommercialisering af opfindelser.

Business Development har ansvar for rettighedsbeskyttelse og kommerciel nyttiggørelse af Forsknings- & Udviklingsporteføljen, bestående af +20 projekter fra tidlig forskning til sen klinisk fase inden for tuberkulose, malaria, influenza, cancer, seksuelt overførte sygdomme m.m.

Din hverdag hos os
Som studentermedhjælp skal du lave en bred vifte af opgaver. Dine primære arbejdsopgaver bliver at strukturere og systematisere informationer fra alle SSIs eksterne aftaler, så der skabes et klart overblik over typer af aftaler, partnere og kontraktuelle forpligtelser. Desuden skal du assistere med journalisering af aftaler, og du får mulighed for at assistere vores forhandlere ved indgåelse af fortroligheds- og materialeudvekslingsaftaler samt udarbejde markedsanalyser og værdisætning.

Arbejdstiden udgør 4-10 timer om ugen og tilrettelægges i forhold til dit studie, men i afdelingens normale arbejdstid.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er i gang med en uddannelse som cand.jur. eller en cand.merc. Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau samt viden om og interesse for kontraktstrukturer, markedsforhold og forretningsudvikling.

Derudover forventer vi at du arbejder selvstændigt, struktureret og har en analytisk arbejdstilgang. Som person har du gode samarbejdsevner og er nysgerrig, positiv og engageret.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) jf. aftalens bestemmelser vedr. timelønnede (kap.6).

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Business Development manager Line Duus Davidsen på tlf. 41714821.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 50.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SSI

Adresse
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41714821
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
02-12-2020
Kviknummer
LJA-81406857
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SSI

Adresse
Artillerivej 5
2300
København S
Tlf: 40189820
Praktisk information
Indrykket
20-11-2020
Ansøgningsfrist
02-12-2020
Kviknummer
LJA-81406857
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce