Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med flair for teknik og IT

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2022
Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et supportteam med mangeartede opgaver? Kan du lide at hjælpe andre?

Som studentermedhjælper i vores interne support team vil du komme til at udføre mange af de administrative opgaver, der opstår i hverdagen, som er et vigtigt led i at få den daglige drift til at køre effektivt. Arbejdssprogene er dansk og engelsk, og arbejdstiden bliver mellem 10-20 timer om ugen, med mulighed for tilpasning i forhold til eksaminer og store opgaver.

Banedanmark er i gang med danmarkshistoriens største jernbaneprojekt; udskiftningen af alle signalanlæg med en helt ny digital signalteknologi. I den forbindelse har vi oprettet en selvstændig programenhed Signalprogrammet. Her arbejder en række dygtige og specialiserede medarbejdere i et internationalt miljø med flere nationaliteter i et kæmpestort og komplekst projekt.

Mange forskellige administrative opgaver

Du får et bredt kendskab til vores administrative IT-systemer, og jobbet byder på en alsidig hverdag, hvor du løser en lang række forskellige administrative opgaver. Dette indebærer, dokumenthåndtering i vores SharePoint, sagsbehandling i SAP og IT støtte når det driller.

Selvstændigt arbejdende student med gode engelskkundskaber

Du skal være indskrevet på en mellemlang eller lang videregående uddannelse, eks. Data Science, Softwareudvikling, Cyber- og computerteknologi, datalogi eller anden videregående IT-uddannelse.

Det falder dig naturligt at være hjælpsom og serviceminded. Og du formår at være positiv og åben i din kommunikation med mange forskellige typer af mennesker.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 129,97kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Pia Maibritt Dyhr på 2383 5419. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen. For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
21717103
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
23835419
Praktisk information
Oprettet
26-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84065721
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 21717103
Praktisk information
Indrykket
26-09-2022
Ansøgningsfrist
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84065721
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed