Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med flair for it-styring hos Strategi og Forvaltningsrelationer i Koncern IT

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2021

Vi leder efter en dygtig studentermedhjælper til at bidrage til udviklingen og driften af porteføljestyringen af Koncern ITs aktiviteter. I serviceområdet Strategi og Forvaltningsrelationer varetager vi en bred vifte af opgaver inden for forvaltningssamarbejde, porteføljestyring og udvikling af rammerne for it-styring i Københavns Kommune, og der er altid flere spændende og ambitiøse udviklingsinitiativer i gang og du skal da selvfølgelig være med.

 

Din kommende stilling

Du vil primært blive tilknyttet serviceområdets PMO-funktion (Portofolio Management Office), hvor du vil skulle bidrage til (og til dels drive) udviklingen og driften og porteføljestyringen i Koncern IT. Derudover vil du også skulle bidrage til serviceområdets øvrige kernefunktioner i det omfang, der er behov for det, og det giver mening ift. dine kompetencer.

 

Serviceområdet har samlet set til opgave at være relationsskabende i forhold til forvaltninger og andre samarbejdspartnere, og samtidig er vi drivende på analyser og strategiske indsatser for at løfte styringen af it i Københavns Kommune. Endelig understøtter serviceområdet Koncern ITs ledelse med analyser og udarbejdelse af beslutningsoplæg. Vi har følgende primære kernefunktioner i serviceområdet:

 • Samarbejdet mellem Koncern IT og kommunens forvaltninger

 • Rammerne for it-styring i Københavns Kommune

 • Udvikling og afholdelse af kurser i god it-styring

 • Rammerne for it-arkitektur i kommunen

 • Betjening og understøttelse af Koncern ITs direktion, chefer og fora

 • Sekretariat for kommunens IT-projektråd, der risikovurderer kommunens største it-projekter

 

Dine kerneopgaver

Du vil primært skulle bidrage til porteføljestyringen. Du vil have en stor rolle i udviklingen og vedligeholdelsen af værktøjsunderstøttelsen af porteføljestyringen, som foregår i SharePoint og Power BI.

 

Du vil få selvstændigt ansvar for en række opgaver inden for:

 • Udvikling og vedligehold af Power BI-rapporter, som anvendes til diverse overblik og porteføljeplaner over udviklingsaktiviteter i hele Koncern IT.

 • Bistand til Koncern ITs serviceområder i deres aktivitetsindmeldinger og opdateringer af diverse porteføljeoverblik i Power BI.

 • Bistå med materiale til mødeforberedelse i vores Prioriteringsforum, hvor direktionen styrer porteføljen.

 

Herudover vil du på lige fod med serviceområdets øvrige to studentermedhjælpere blive involveret i opgaveløsningen i serviceområdets øvrige kernefunktioner ift. dine kompetencer og behovene i serviceområdet.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du:

 • gennem dit studie eller andet relevant studiearbejde har fået forståelse for porteføljestyring og gerne også projektledelse, herunder standarder og metoder inden for disciplinerne

 • via dit studie har kendskab til it-styring og governance i it-organisationer

 • kan orientere dig i en stor og kompleks faglig og politisk styret organisation

 • kan jonglere med større datamængder og kan sætte dig ind i, hvordan de præsenteres bedst muligt for at skabe de bedste forudsætninger for styringen af porteføljen

 • har kendskab til eller lyst til at sætte dig ind i brugen af SharePoint og Power BI

 • er i gang med en relevant videregående uddannelse ift. ovenstående kompetencesæt

 • er udadvendt og føler dig godt tilpas i både at kommunikere skriftligt og tale med mange forskellige typer mennesker i dagligdagens berøring med organisationens chefer og medarbejdere

 • arbejder struktureret, er proaktiv og serviceminded og kan bevare overblikket og humøret også i pressede situationer

 

Din kommende arbejdsplads

Koncern IT understøtter Københavns Kommunes forvaltninger med optimale it-løsninger og ved at bidrage til effektiviseringer gennem digitalisering, og dermed gøre hverdagen nemmere for medarbejdere og borgere i kommunen. Koncern IT servicerer omkring 45.000 medarbejdere i Københavns Kommune og er med ca. 400 ansatte en af Danmarks største it-arbejdspladser. Vi leverer og drifter it-infrastrukturen i alle kommunens forvaltninger. Vi bidrager til udvikling af digitale løsninger, rådgiver om ny teknologi og sikrer sammenhængende processer på tværs af kommunens it-udvikling.

 

Koncern IT er en koncernenhed under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Sammen med resten af Økonomiforvaltningen sikrer vi råderum til at realisere politiske beslutninger og skaber beslutningsgrundlaget for byens udvikling.

 

Dine kommende kolleger

Ud over det faglige er vi et serviceområde, der værdsætter det sociale. Vi har derfor også et socialudvalg, som med jævne mellemrum arrangerer sociale arrangementer for serviceområdets medarbejdere, hvor vi mødes uden for arbejdstiden og hygger os sammen. Når vi kan mødes fysisk, mødes vi om alt fra gummistøvlekast i Søndermarken til nytårskur og bowling, mens vi for tiden gør det mere i virtuelle fredagsbarer og kaffeslabberas over Teams. I hverdagen er der en god stemning på kontoret, hvor der også er plads til det sociale samvær og et grin hen over skrivebordene.

 

Som medarbejder i Koncern IT har du mulighed for at være medlem af en række klubber og sociale arrangementer, hvor du kan møde kolleger fra både Koncern IT, Koncernservice og Københavns Ejendomme og Indkøb i mere uformelle rammer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er normeret til 15-20 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet ift. eksamensperioder. Stillingen ønskes besat senest 1. maj 2021 og gerne før. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer.

 

Skal vi uddybe noget?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Peter Buch på 2286 2078, koordinator Hans Henrik Halvbjørn på 3066 9225, koordinator Jens Ribe på 2927 1717 eller kontorchef Karen Rahbek på 2330 7757.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 1. marts 2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Web
Adresse 2
Borups alle 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81708315
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Borups alle 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-02-2021
Ansøgningsfrist
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81708315
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed