Gem annonce

Studentermedhjælper med flair for it og virksomhedsadministration

Risma Systems A/S

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018

Er du studerende og interesserer du dig for IT og virksomhedsadministration? Holder du af udfordringer, er du struktureret og kan du tænke og handle selvstændigt? Så er du måske den studentermedhjælper, vi mangler i RISMA Systems.

 

RISMA Systems er en hurtigvoksende virksomhed som siden 2014 udviklet software, der i en og samme løsning kan håndtere processer relaterende til f.eks. GDPR, anti-hvidvask, anti-korruption, strategiimplementering, risikostyring, styring af interne kontroller og projektstyring. Vores kunder spænder fra mellemstore virksomheder til statslige styrelser og danske såvel som internationale koncerner.

Du bliver en del af et team, som både har administrative arbejdsopgaver og har til opgave at kvalitetssikre vores software ved hjælp af tjeklister, hvor du skal klikke rundt i softwaresystemet og sikre, at funktioner virker som de skal. Beslutningsvejene i RISMA er korte og du vil derfor hurtigt kunne komme til at få indflydelse på arbejdsgange og arbejdsopgaver. Din arbejdstid vil blive cirka 15 timer om ugen primært placeret enten fredag/mandag eller mandag/tirsdag. Dine nøgleopgaver bliver at:

  • Bistå med hjælp til test af software
  • Hjælpe lederen med diverse administrative ad hoc-opgaver
  • Være med til at holde kontoret ryddeligt

Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse, gerne på 1. år (selve uddannelsestypen er underordnet, men kunne f.eks. være humanistisk, samfundsfagligt, datalogisk eller en anden form for ingeniøruddannelse) eller er i gang med et sabbatår.
  • Interesserer dig for virksomhedsadministration og IT. Det er ikke et krav at kunne programmere, men det foretrækkes, at vedkommende har sans for, hvordan software virker optimalt.
  • Er kvalitetsbevidst og hurtig til at lære.
  • Har en selvstændig tilgang til arbejdsopgaver.
  • Udpræget ordensmenneske.

At være medarbejder i RISMA kræver at du er topmotiveret og forstår at leve dig ind i RISMAs værdisæt.
Vi praktiserer frihed under ansvar, som gør, at alle medarbejdere får en følelse af at være del af et team, der alle arbejder sammen hen imod det samme mål. Vi går altid efter at tage de rigtige og simple valg for at imødekomme en travl hverdag med fokus på kvalitet. Du får stor frihed i løsningen af dine opgaver og mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan de formes.

Vil du med på rejsen?

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte Business Administration Manager, Celia Nyhus, på telefon 70 25 47 00 eller på mail crn@rismasystems.com, hvortil ansøgningen også sendes til.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
31-12-2018
Kviknummer
LJA-68658185
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Risma Systems A/S

Adresse
Lyskær 8
2730
Herlev
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
31-12-2018
Kviknummer
LJA-68658185
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed
Gem annonce