Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med flair for data og analyse til Afdeling for Organisation og HR i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2020

Data og analyse danner et vigtigt grundlag for vores arbejde i Afdeling for Organisation og HR i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Vi søger en kommunikativ stærk studentermedhjælper, som har flair for dataanvendelse og analyse, og som samtidig har lyst til at hjælpe os med den store variation af opgaver, som kendetegner en udviklingsafdeling.

Hvad skal du hjælpe os med?

Visionen i Afdeling for Organisation og HR er at være særligt dygtige til at arbejde på tværs af opgaver og kompetencer og at være førende på faglighed, kvalitet og sammenhæng. Vi skal være med til at sikre, at forvaltningens ca. 400 ledere og ca. 10.000 medarbejdere har de bedste betingelser for at kunne levere service af høj kvalitet til borgerne. Til det vigtige arbejde har vi brug for en dygtig studentermedhjælper, som kan understøtte os i det daglige.

Dine arbejdsopgaver vil være en veksling mellem administrative opgaver og mere analytiske opgaver. Det er særlig vigtigt, at du har forståelse for data og analyse herunder samfundsvidenskabelig metode, interviewteknik mv, da du bl.a. skal bistå vores analysekonsulent i opgaver med udarbejdelse af fx surveys eller datatræk, analyser af data om fx kompetenceudvikling, rekruttering/fastholdelse og sygefravær. Vi vil også gerne have hjælp til at løse forskellige kommunikationsopgaver i forbindelse med vedligehold og udvikling af bl.a. hjemmeside og intranet. Desuden kan der være opgaver omkring diverse mødeforberedelse og opfølgning mv.

Hvem har vi brug for?

Du er i gang med en længerevarende videregående uddannelse (fx folkesundhedsvidenskab eller statskundskab) og har minimum 2 år tilbage af studiet. Derudover forventer vi, at du

  • kan arbejde med kvantitative og kvalitative data

  • er nysgerrig og har en proaktiv tilgang til alle typer af opgaver

  • er en god kommunikatør også på skrift

  • navigerer let rundt i forskellige tekniske systemer og har generelt en god forståelse for IT

 

Hvad tilbyder vi?

Afdeling for Organisation og HR er en del af Center for HR og Kvalitet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Vi er en strategisk udviklingsafdeling, der arbejder tæt på den politiske beslutningsproces, samtidig med at vi sikrer fokus på driftens behov. I afdelingen er vi 19 medarbejdere med forskellig baggrund og kompetencer, og vi beskæftiger os med organisationsudvikling, medarbejder- og ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, rekruttering og fastholdelse.

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dine analytiske og kommunikative færdigheder. Dine opgaver er selvstændige og udfordrende, og du får et bredt samarbejde med kollegaer, som har stor erfaring med at arbejde i en stor politisk styret organisation. Kollegaer, som gerne deler ud af deres viden. Vi er samtidig en arbejdsplads, hvor vi passer på hinanden, har en uformel omgangstone og plads til gode grin. Ikke mindst har du også adgang til et nyttigt netværk på en stor arbejdsplads.

Klik her og læs mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og vores ambition om at skabe løsninger af høj kvalitet, til gavn for borgerne.

Praktisk information

Vi forestiller os, at din arbejdstid er 12-15 timer om ugen. Vi tilrettelægger timerne efter dine og vores behov med stor fleksibilitet i forhold til dit studie.

Vi vil gerne have, at du starter hos os omkring den 1. november 2020 eller snarest muligt derefter.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte analysekonsulent Tore Knakkergård på 2135 4847 eller afdelingsleder Helle Hilding-Nørkjær på 5383 5070.

Søg via nedenstående link senest fredag den 30. oktober 2020

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra den 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Adresse 1
Sjællandsgade 40
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2020
Udløber
30-10-2020
Kviknummer
LJA-81278895
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-10-2020
Ansøgningsfrist
30-10-2020
Kviknummer
LJA-81278895
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed