Gem annonce

Studentermedhjælper med flair for administrative it-systemer og processer

Professionshøjskolen Absalon, Fællesfunktioner og Ledelse

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
15-09-2021
Vil du have erfaring med arbejdet i det administrative maskinrum? Sætter du pris på at levere høj kvalitet i dit arbejde og holde styr på detaljerne? Så er dette måske et studiejob for dig.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af Efter- og videreuddannelsesadministrationen (i daglig tale EVU-administrationen), som er fysisk placeret på Campus Slagelse. EVU-administrationen varetager et hav af administrative opgaver i relation til efter- og videreuddannelse på akademi- og diplomniveau, kurser og temadage samt særligt tilrettelagte forløb. Enhedens fornemmeste opgave er at levere god service, samt høj og stabil kvalitet i opgaveløsningen så vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger altid får en god oplevelse hos os.

Professionshøjskolen Absalon har et stærkt fokus på undervisning af høj kvalitet, studieengagement og regional forankring. Vi har 13 uddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og et stort fokus på forskning og udvikling.

Din profil
Vi lægger særligt vægt på, at du kan nikke genkendende til disse udsagn:

Du har flair for administrative it-systemer og processer. Du har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og er god til at holde et godt overblik i diverse processer.
Du er struktureret, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du arbejder systematisk og målrettet, har sans for detaljen og overholder altid aftalte deadlines. Det er en naturlig del af dit arbejde at have fokus på høj kvalitet.
Du er selvstændig og initiativrig , og du sætter pris på det gode samarbejde.
Du er serviceorienteret og imødekommende. Du sætter en ære i at yde god service for både vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Derudover forventer vi, at du:
  • er aktiv studerende på en videregående uddannelse.
  • eventuelt har erfaring med administrativt arbejde fra en anden ansættelse.
  • har kendskab til uddannelsessektoren, men det er ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper bliver du en vigtig support til den daglige drift af diverse administrative opgaver. Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

Administrative opgaver. Din vigtigste opgave bliver at bistå dine kolleger i den daglige drift af de mange aktiviteter. Derfor vil der være administrative opgaver fra A-Z. En af dine faste opgaver vil fx være at booke lokaler og bestille forplejning til diverse undervisningsforløb.
Diverse ad hoc opgaver. Du er altid frisk på at løse diverse af hoc opgaver, som kommer ind ad døren.

Dine kolleger
EVU-administrationen er en enhed under Uddannelsesservice, som består af 15 medarbejdere. De fleste i enheden varetager den daglige drift/administration af de mange aktiviteter. Derudover består teamet af to specialkonsulenter og en leder. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø med stort engagement, en uformel omgangstone og højt til loftet.

Din arbejdsplads vil blive på det nyopførte Campus i Slagelse.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst (OAO) og organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten.
  • Stillingen er på ca. 10-15 timer om ugen og vi vil gerne have at du begynder snarest muligt. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte specialkonsulent Ann-Sofie Borgen Andersen på tlf.: 7248 3233 eller e-mail: asba@pha.dk
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest fredag, den 1. oktober 2021.
  • Vi holder samtaler løbende.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon, Fællesfunktioner og Ledelse

Adresse
4200 Slagelse
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
01-10-2021
Kviknummer
LJA-82663909
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon, Fællesfunktioner og Ledelse

Adresse
Sdr.Stationsvej 30
4200
Slagelse
Praktisk information
Indrykket
15-09-2021
Ansøgningsfrist
01-10-2021
Kviknummer
LJA-82663909
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce