Gem annonce

Studentermedhjælper

Steno Diabetes Center Copenhagen

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
02-04-2024
Vi har brug for dig, som brænder for at arbejde med medieproduktion og digital læring, og som har multimedieteknisk flair. Kan du hjælpe med at skabe sammenhæng mellem de undervisningsmæssige ambitioner og de tekniske muligheder, og kan du arbejde med både konkrete og abstrakte opgaver? Så er du måske vores nye studentermedhjælper på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

På SDCC vil vi gerne styrke udviklingen af digital læring vi vil udvikle flere e-læringsprodukter, webinarer, podcasts, videoer og andre læringsprodukter, og vi mener det så seriøst, at vi har bygget et komplet multimediestudie for at kunne føre vores ambitioner ud i livet. For at den digitale læring kommer ud til de rette, forfiner vi løbende vores online tilstedeværelse på vores websites. Derfor søger vi en studentermedhjælper, som sammen med vores digitale læringskonsulenter kan være hands-on på vores digitale produktioner og bidrage til at de får et liv online.Hvem er vi?

Stillingen er placeret i Afdeling for Vidensformidling og Kompetenceudvikling, som er organiseret i tre teams: Et for vidensmægling og web, et for kompetenceudvikling samt et team for projekter og tværgående indsatser. De tre teams har som fælles opgave at løfte det generelle vidensniveau på diabetesområdet gennem struktureret tilrettelæggelse af kompetenceudviklings- og formidlingsaktiviteter.

Vi udvikler, gennemfører og evaluerer undervisningsinitiativer målrettet fagpersoner, som har kontakt til personer med diabetes. Herudover varetager vi en række udviklings- og forskningsprojekter og en stor webproduktion. Vi trækker på både dansk og international ekspertise og bygger på forskningsbaseret viden i udvikling af aktiviteterne.

Som studentermedhjælper bliver du ansat i team for projekter og tværgående indsatser, hvor du arbejder sammen med blandt andet en digital læringsspecialist, en digital læringskonsulent, en fotojournalist, en grafisk designer og dygtige projektledere. Vi arbejder i vid udstrækning tværfagligt. Der er ansat 3 studentermedhjælpere i afdelingen udover dig, men du bliver den primære på vores multimedieproduktion.Stillingen

Som studentermedhjælper bliver du en del af et stærkt hold inden for digital læring og multimedieproduktion. Du får fingrene ned i det praktiske arbejde med at udvikle digitale læringsprodukter, med at få teknikken til at spille samt afvikle livestreaming fra SDCCs arrangementer og andre mediebegivenheder. Derudover skal du hjælpe til med forskellige webopgaver i teamet for vidensmægling og web.Arbejdsopgaverne vil være forskellige, men du skal blandt andet:

 • arbejde i nogle af vores forskellige systemer inden for digital læring (f.eks. Articulate 360, vores nye learning management system 360Learning, diverse værktøjer til medieredigering og tekstning samt AI-værktøjer).
 • være praktisk hjælper på vores nye multimediestudie og sørge for, at studiet udnyttes optimalt.
 • hjælpe dine kolleger med tekniske opgaver, brug af vores forskellige multimedieudstyr, tekstning af videoer efter streaming og andet digitalt.
 • redigere og arbejde med indhold på afdelingens hjemmesider: videncenterfordiabetes.dk (Umbraco) og sdcc.dk (Sharepoint). Du vil også skulle give inputs på design og formidling på de to sites.


Om dig

Du har hænderne skruet godt på og blik for det digitale og tekniske, og du er ikke bange for at kaste dig ud i at lære nyt på egen hånd. Du er engageret, har et stærkt personligt drive og er lynhurtig til at sætte dig ind i nye tekniske løsninger. Du er tålmodig og fleksibel med at hjælpe dine kolleger inden for det tekniske.

Du arbejder selvstændigt, målrettet og fokuseret, og du ved hvornår du skal spørge om hjælp fra andre. Du har en veludviklet indsigt i tekniske løsninger, og du har fingrene dybt nede i det praktiske arbejde, for at vi lykkes.

Vi lægger vægt på disse kvalifikationer:

 • Du læser en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for f.eks. film- og medievidenskab, sundhed og informatik eller it-didaktisk design, hvor du opnår erfaring med digital læring og medieproduktion.
 • Erfaring med udvikling af digitale læringsprodukter (video og lyd i f.eks. vMix, podcasts, e-læring gennem f.eks. Articulate, Captivate, H5P e.l.).
 • Gerne erfaring med digitalt understøttet læring, herunder it-pædagogik og -didaktik.
 • ???????Gerne erfaring med tværprofessionelt samarbejde.
 • ???????Gerne kendskab til digitale lærings- og indholdssystemer (LMS og CMS) og andre digitale redskaber og metoder, der kan understøtte specificerede læringsmål.
 • ???????Forståelse for webdesign, informationsstruktur og online formidling.
 • ???????Gerne kendskab til HTML, CSS og eventuelt JavaScript.
 • ???????Åben tilgang til ny teknologi og har allerede fingrene godt nede i AI-værktøjer.
 • ???????Flair for og interesse i formidling og kreativ udvikling i læringsaktiviteterne.
 • ???????Gerne erfaring med postgraduat undervisning.
 • ???????Kan holde hovedet køligt i livesituationer, især når teknikken driller.
 • ???????Mestrer til fulde dansk og engelsk i tale og skrift.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Arbejdstiden er som udgangspunkt 10 timer om ugen og kan planlægges fleksibelt, så du har mulighed for at arbejde mindre i f.eks. eksamensperioder og mere i ferieperioder.

Du får egen computer og andet nødvendigt udstyr stillet til rådighed. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.Ansøgning

Ansøgningsfristen er 21. april 2024.
1. samtaler afholdes onsdag d. 24. april og torsdag d. 25. april.
Eventuelle 2. samtaler afholdes tirsdag d. 30. april.
Hvis du ikke har hørt fra os senest den 23. april, er du ikke indkaldt til 1. samtale.Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Niels Moth Christiansen tlf. 20 51 05 76 eller digital læringsspecialist Steffen Haurholm-Larsen tlf. 20 20 13 46.Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, uddannelse samt sundhedsfremme og forebyggelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 11.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk, og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
2730 Herlev
Danmark
Kontaktperson
Nina Meier
Praktisk information
Oprettet
02-04-2024
Udløber
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85413519
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
Borgmester Ib Juuls Vej 83
2730
Herlev
Danmark
Tlf: 29997877
Praktisk information
Indrykket
02-04-2024
Ansøgningsfrist
21-04-2024
Kviknummer
LJA-85413519
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce