Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Region Hovedstaden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-11-2023
Vil du være med til at sikre hospitaler i hele Østdanmark de bedst mulige rammer for systematisk brug af data? Vi leder i øjeblikket efter en dygtig studentermedhjælper, der kan være med til at løfte kommunikationsopgaver og sekretariatsbetjening i vores kommunikations- og uddannelsesteam. Du vil få en indsigt i hvordan innovative data science- og business intelligence-løsninger bliver til, samt hvordan man arbejder målrettet med kommunikation for at sikre implementering på hospitalerne.

Din kommende hverdag
Du vil indgå i en sektion på ca. 20 kolleger, der blandt andet står for udvikling og vedligehold af end-to-end-løsninger indenfor business intelligence og data analytics på sundhedsdata. Sektionen består af forskellige profiler, lige fra personer med klinisk baggrund til matematisk uddannede og ingeniører. Vi har løbende 4-5 studerende ansat, som du samarbejder med.

Jobbet
Jobbet er forankret i sektionen SP Sundhedsdata som arbejder på tværs af begge regioner i Østdanmark, og du vil blive en del af vores kommunikations- og uddannelsesteam på 3 medarbejdere. Teamet står for at udarbejde kommunikation om sektionens produkter og aktiviteter og koordinere og facilitere forskellige undervisningsinitiativer med henblik på at sikre implementering af sektionens dataprodukter. Derudover understøtter teamet sektionen med opgaver af mere driftskarakter, så som at skemalægge vagtplaner, planlægge begivenheder og lign.

Vi kan sammen finde ud af hvilke opgaver, du kan være med til at løfte, men vi forstiller os at du vil støtte teamet ved at have opgaver som:

 • Opdatering af kommunikationskanaler (intranet, dashboards m.v.)

 • Praktiske koordineringsopgaver fx ved begivenheder i sektionen

 • Nyhedsbrevsarbejde

 • Mindre videoklipningsopgaver i forbindelse med interviews, fx tilpasning til LinkedIn

 • Opdatere kataloger og manualer

 • Mødebookninger i Outlook

Derudover, tilbyder vi:

 • Indsigt i hvordan innovative end-to-end business intelligence- og data science-løsninger bliver til på sundhedsdataområdet

 • Et stort og dynamisk miljø med dygtige kolleger og andre studentermedhjælpere

 • Mulighed for stor personlig og faglig udvikling

 • En sektion med høj faglighed, stort set ligelig kønsfordeling, mindst to årlige fester, eget fodboldhold og jævnlige krea-aftener

Om dig og dine kompetencer
Vi forestiller os at du studerer kommunikation, informationsstudier, administration, offentlig forvaltning eller lignende, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er at du har en god forståelse for kommunikationsopgaver og ikke er teknologiforskrækket. Vi ser gerne at du:

 • Besidder et højt fagligt niveau og er analytisk begavet

 • Har en yderst struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver

 • Har en god organisationsforståelse og har lyst til at samarbejde på tværs af en stor og kompleks organisation med mange interessenter

 • Kan sætte dig ind i slutbrugernes hverdag og afklare deres behov

 • Er positiv og har en proaktiv tilgang til opgavehåndtering

 • Kan sætte dig ind i nye og forskellige IT-systemer og har blik for både detaljen og de store sammenhænge i en it-løsning

 • Har gode skriftlige og mundtlige engelskkundskaber

Ansættelsesforhold
Du er tilknyttet sektionen SP Sundhedsdata. Sektionen består af ca. 20 medarbejdere og er en del af Dataenheden i Region Hovedstaden.

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Dit ansættelsessted vil være på vores kontor på Borgervænget 5, 2100 København Ø.

Seneste startdato er 1. januar 2024.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Teamleder Fay-Mary Huish på tlf.: 40 45 59 05 eller mail: fay-mary.byg.huish.01@regionh.dk.

Ansøgningsfrist
Vi forventer at afholde samtaler løbende i december, så send din ansøgning vedlagt relevante papirer hurtigst muligt og senest 29. november 2023.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Tlf
20298318
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2023
Udløber
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85082341
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Tlf: 20298318
Praktisk information
Indrykket
09-11-2023
Ansøgningsfrist
29-11-2023
Kviknummer
LJA-85082341
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed