Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-10-2021
Studentermedhjælpere søges til projektet Det Første Skridt - screening for psykosociale sårbarheder hos gravide et samarbejde mellem Nordsjællands Hospital og Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse

Har du en afsluttet bachelorgrad, eller er du under uddannelse som jordemoder, og ønsker du at være med som studentermedhjælper på et projekt med fokus på psykosociale sårbarheder hos gravide? Så er det måske dig, vi mangler.

Projektet Det Første Skridt har til formål at implementere og evaluere et nyt redskab til at opspore gravide med psykosociale sårbarheder. Projektet forløber i et samarbejde mellem Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Sektion for Tværsektoriel Forskning; Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital og Institut for Psykologi, Københavns Universitet. Indsatsen skal implementeres og evalueres i Svangreambulatoriet på Nordsjællands Hospital.

Opgaver
Vi søger flere studentermedhjælpere til projektet i perioden primo november 2021 til ultimo februar 2022. Som studentermedhjælper i projektet vil du skulle hjælpe med at rekruttere deltagere til projektet på Nordsjællands Hospital og telefonisk følge op på de gravides besvarelser på screeningen. Derudover vil der løbende være opgaver relateret til projektet, fx transskribering af interviews. Arbejdstiden vil for rekrutteringsdelen ligge i dagstiden, mens den telefoniske opfølgning primært vil ligge om eftermiddagen og aftenen.

Kvalifikationer
Du skal være i gang med din uddannelse på Psykologi, Medicin, Folkesundhedsvidenskab, Sociologi, jordemoder eller lign. Som person er du empatisk, imødekommende, engageret, har gode kommunikationsevner, god til at samarbejde og samtidig også god til at arbejde selvstændigt.

Alt det praktiske

  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
  • Ansættelsen forventes at være på 12-20 timer pr. uge og aftales individuelt.
  • Tiltrædelse snarest muligt.
  • Ansøgningsfristen er d. 22. okt. kl. 12.00
  • Ansættelsessamtale forventes afholdt onsdag d. 27. okt.
  • Arbejdet fordeler sig på både Frederiksberg Hospital og Nordsjællands Hospital
Ansøgningen indsendes elektronisk via link på denne side. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til projektleder Lotte Broberg på tlf.: 21908188 eller på mail: lotte.broberg.01@regionh.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Hospital

Adresse 1
Nordre Fasanvej 57
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
38163020
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
21908188
Praktisk information
Oprettet
11-10-2021
Udløber
22-10-2021
Kviknummer
LJA-82788547
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Hospital

Adresse
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 38163020
Praktisk information
Indrykket
11-10-2021
Ansøgningsfrist
22-10-2021
Kviknummer
LJA-82788547
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Projektledelse og styring
Beliggenhed