Gem annonce

Studentermedhjælper

Brandfactory Danmark A/S

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2020

BrandFactory Danmark A/S søger en studentermedhjælper i økonomiafdelingen 

Har du et drive, er proaktiv og løsningsorienteret og har lyst til at være en del af en virksomhed med fokus på procesoptimeringer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er en kreativ, sjov og energisk arbejdsplads med højt til loftet, hvor vores primære fokus er kunden, konceptudvikling og implementering.

Som studentermedhjælper skal du derfor være med til at sikre processer og struktur. Det går stærkt, så du skal være god til at holde mange bolde i luften og til at kunne se, hvor arbejdsgangene kan optimeres.

Du vil sammen med det øvrige team i økonomi være en vigtig spiller for, at tingene glider og vi har en stabil og pålidelig registrering og rapportering af vores økonomi.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Debitorhåndtering herunder rykkerprocedure
  • Arbejde med Power BI herunder support til den kommercielle forretning samt opbygning af analyseværktøjer og løbende vedligehold og opdatering heraf
  • Ad hoc opgaver, i forhold til assistance i forbindelse med automatisering af processer

Vi er i gang med en automatiserings- og optimeringsproces i økonomiafdelingen samt den resterende del af forretningen, hvorfor du også vil komme til at være en del af denne rejse.

Den rette person har et godt drive og elsker en arbejdsplads fuld af dynamik og kreativitet. Derudover arbejder du selvstændigt og evner at følge dine opgaver til dørs indenfor de aftalte deadlines. Du har fokus på detaljer, og holder dig ikke tilbage med at stille spørgsmål, hvis noget ser underligt ud.

Du bidrager med godt humør, en positiv indstilling og et smil på læben og er aktivt med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er på dit første år af kandidaten og for eksempel er i gang med at læse en Cand.merc, Cand.oecon eller Cand.merc.aud. Vi forestiller os desuden at du har arbejdet en del i officepakken, herunder navnlig Excel samt har stiftet bekendtskab med debet/kredit. Derudover vil det være en fordel om du tidligere har arbejdet i Dynamics Nav 2017.

Vi tilbyder

BrandFactory Danmark A/S er en arbejdsplads, som er præget af dynamik, gode grin og en passion for at realisere koncepter for de stærkeste brands i Danmark. Vi har en uformel omgangstone og en flad ledelsesstruktur. We turn concepts into reality!

Arbejdstid og løn
Stillingen er på 10-15 timer ugentligt. Lønnen afregnes pr. timebasis og aftales nærmere i forbindelse med en samtale.

Ansættelsesstart og -sted
Opstart hurtigst muligt efter nærmere aftale. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Arbejdssted er BrandFactory Danmark A/S, Måløv Teknikerby 2, 2760 Måløv.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre mere om BrandFactory, er du velkommen til at kontakte Jeanette Justsen på telefon 2373 2249 eller job@brandfactory.dk. Send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt eller senest den 22/05-2020. Din henvendelse behandles fortroligt.

Profil

BrandFactory Danmarks omkring 120 medarbejdere konceptualiserer, udvikler, producerer, faciliterer, leverer, installerer og transformerer visuel kommunikation, branding og butiksindretning til virksomheder og detailhandlen. Vi er absolut markedsførende inden for vores område og står for kvalitet, innovation og ikke mindst den bedste kunderådgivning i branchen. Alt dette understøttes af en produktionsenhed, der lever op til alt, hvad der kan forventes af en markedsledende virksomhed. Vi er en del af den nordiske markedsleder BrandFactory AB, og tilsammen er vi den førende leverandør af visuel kommunikation i Norden med en omsætning på godt 1 milliard danske kroner og omkring 580 medarbejdere fordelt i Sverige, Norge og Danmark.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
06-08-2020
Udløber
04-09-2020
Kviknummer
LJA-80656327
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Brandfactory Danmark A/S

Adresse
Måløv Teknikerby 2
2760
Måløv
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-08-2020
Ansøgningsfrist
04-09-2020
Kviknummer
LJA-80656327
Jobtype
Deltid
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce