Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020
Studentermedhjælper søges til Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Sektion for Tværsektoriel Forskning

Har du en afsluttet bachelorgrad, og ønsker du at arbejde som studentermedhjælp med sundhedstjenesteforskning på tværs af sektorer? Så er det måske dig, vi mangler i Sektion for Tværsektoriel Forskning, Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Sektion for Tværsektoriel Forskning
Sektion for Tværsektoriel Forskning har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis, i forhold til at forbedre kvaliteten af patientforløb på tværs af kommuner, hospitaler og almen praksis.? Vi er lokaliseret på Frederiksberg Hospital og er en del af Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse. Vi kan tilbyde dygtige og engagerede kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med at deltage i tværsektorielle forskningsprojekter.

Opgaver
Du vil skulle arbejde med varierende opgaver og indgå aktivt i flere forskningsprojekter, hvor du vil skulle indhente både kvantitative samt kvalitative data og medvirke til at bearbejde og formidle data. Du vil også skulle løse forefaldende opgaver såsom arbejde på hjemmeside, mødeforberedelse, mødereferater og transskription af interviews.

Kvalifikationer
Du skal være i gang med din kandidatuddannelse på Folkesundhedsvidenskab, Sociologi, Statskundskab, Medicin eller lign. og have erfaring med både kvalitative og kvantitative forskningsmetoder samt struktureret gennemførelse af projekter. Du interesserer dig for sundhedsvæsenets organisering, forbedring af kvaliteten af sundhedsydelser og forskning indenfor dette område. Du har gode formidlingsevner på både dansk og engelsk og erfaring med Microsoft Office pakken. Som person er du imødekommende, engageret, god til at samarbejde og samtidig også god til at arbejde selvstændigt.

Alt det praktiske:

  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
  • Ansættelsen er på 8-12 timer pr. uge.
  • Tiltrædelse snarest muligt.
  • Ansættelsesperioden ophører senest med udgangen af den måned, hvori du tager din kandidateksamen.
  • Ansøgningsfristen er onsdag d. 11. august kl. 12.
  • Ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag d. 18. august.
  • Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sektionschef Michaela Schiøtz, Cand.scient.san.publ., Ph.d. på tlf. 27333083 eller på mail michaela.louise.schioetz@regionh.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Hospital

Adresse 1
Nordre Fasanvej 57
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
26163397
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80541888
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Hospital

Adresse
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 26163397
Praktisk information
Indrykket
26-06-2020
Ansøgningsfrist
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80541888
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed