Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper i DI med flair for økonomiske analyser

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-07-2020

Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig. DI's enhed for økonomisk politik og analyse søger en dygtig og engageret student, som kan bistå os i vores arbejde med økonomiske analyser, 2030-plan og meget mere.

Om os

I DIs enhed for økonomisk politik og analyse følger vi på tætteste hold konjunkturudviklingen i dansk og international økonomi samt den økonomiske politik. Tre gange om året udarbejder vi en prognose for udviklingen i dansk økonomi, og fire gange om året udgiver vi DIs Konjunkturindikator på baggrund af DIs Virksomhedspanel.

Konjunkturovervågningen supplerer vi med tungere økonomiske analyser inden for eksempelvis eksport, produktivitet, konkurrenceevne, de offentlige finanser og investeringer. F.eks. har vi udarbejdet en omfattende 2030-plan for dansk økonomi, der danner grundlag for DIs politiske interessevaretagelse. Og vi står bag det analytiske fundament i DIs undersøgelse af erhvervsvilkårene ude i kommunerne, Lokalt Erhvervsklima.

Enheden består af ni konsulenter, fem studenter og en chef. Vi sidder i åbent kontormiljø i vores lokaler på Rådhuspladsen og har en meget uformel omgangstone, hvor dialog, udvikling og samarbejde er i højsædet.

Om jobbet

Du vil indgå i vores dygtige studentergruppe på i alt fem studenter. Arbejdet giver dig rig mulighed for at få en praktisk vinkel på teorierne fra studiet. Og du vil få en god fornemmelse for dansk og international økonomi.

Du vil få større opgaver, som primært er dine egne ansvarsområder, men der vil også være en række ad hoc opgaver. Vi giver dig god vejledning og oplæring, men der er også mulighed for at få et stort ansvar for egne opgaver, herunder at skrive analyser og hjælpe med at holde oplæg. Opgaverne spænder fra overvågning af økonomiske nøgletal over databehandling, beregninger og analyse. Vores vigtigste arbejdsredskaber er Excel, Aremos, SAS og R.

Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksamener.

Om dig

Du studerer økonomi, er fagligt dygtig og har gode analytiske evner. Du har et godt kendskab til it og vil gerne arbejde med Excel og lære Aremos. Måske kan du allerede programmere i SAS eller R ellers vil du gerne lære det. Det vil være en fordel, hvis du allerede har erfaring med f.eks. programmering eller analyse fra studiet eller fra et andet job. Du har lyst til at bruge din teoretiske viden og praktiske færdigheder til at arbejde med økonomiske analyser. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer og løfte egne opgaver. Og så har du lyst til at arbejde i en politisk organisation som DI.

For yderligere informationer om stillingen kan du kontakte Økonomisk politisk chef Morten Granzau Nielsen på 3377 4676.

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift via ansøgningslinket senest d. 10. august 2020.

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger med post eller på mail.  


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80611467
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-07-2020
Ansøgningsfrist
10-08-2020
Kviknummer
LJA-80611467
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed