Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper i Dansk Erhverv Handel

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-01-2023

Dansk Erhverv søger en dygtig student med politisk tæft og gode kommunikative evner, der kan levere konkret medlemsrettet indhold til gavn for vores medlemmer og et stærkt dansk erhvervsliv.

 

Er du studerende og har særlig interesse for krydsfeltet mellem samfund, politik og kommunikation? Vil du udvikle dine strategiske kommunikative kompetencer og få indsigt i det politiske arbejde i en af Danmarks største erhvervsorganisationer - så er denne stilling noget for dig. 

 

Dansk Erhverv søger en dygtig student med overblik, politisk tæft og gode kommunikative evner, der har lyst til at tage ansvar og som kan producere og drifte forskellige kommunikationsfaglige produkter og formater, som eks. nyhedsbreve og indhold til SoMe, herunder LinkedIn mv.

 

Som studentermedhjælper kommer du helt tæt på udviklingen af erhvervspolitik i en af Danmarks største erhvervsorganisationer, som holder til på Børsen i København. Herfra varetager vi politiske interesser på vegne af og sammen med en lang række medlemsvirksomheder og brancheforeninger. Stillingen vil være knyttet til Dansk Erhvervs handelsmarked, der er selve maskinrummet i de danske handelsvirksomheders politiske interessevaretagelse.

 

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Understøtte og udvikle kommunikationsarbejdet på diverse platform som f.eks. nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier.

 • Bistå og assistere i vores daglige politiske arbejde.

 • Lave udkast til notater, debatindlæg og andre løbende opgaver.

 • Evt. udarbejde medlemsinterviews og portrætter af medlemmerne, hvis du har flair for det.

 • Planlægge og koordinere ifm. afholdelse af events, møder og kurser.

 

Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Med i bagagen har du:

 • Du er er i gang med en relevant universitetsuddannelse inden for f.eks. samfundsvidenskab og/eller politisk kommunikation på bachelordelen.

 • Du har gode kommunikative og skriftlige evner og kan formidle komplekse problemstillinger på en let og forståelig måde.

 • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for at løse dine arbejdsopgaver.

 • Du kan selv tage initiativ og er nysgerrig.

 • Du er god til at planlægge, følge op og eksekvere. 

 • Du er imødekommende og bidrager til det gode fællesskab.

 

Vi tilbyder:

I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og at vi spiller hinanden gode.

 

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og er fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

 

Løn efter aftale og pensionsordning.

 

Ansøgningen

I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv.

 

Du kan få yderligere oplysninger hos markedschef Lotte Engbæk Larsen lel@danskerhverv.dk eller tlf. 3374 6121 eller politisk konsulent Simon Pelle Andersen spa@danskerhverv.dk eller på tlf 3374 6024.

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg til højre hurtigst muligt og senest torsdag den 16. februar 2023.

 

Stillingstype:

Studentermedhjælper

 

Arbejdssted:

København K

 

Hjemmeside:

www.danskerhverv.dk

 

Kontaktperson

Lotte Engbæk Larsen

Markedschef

 

Telefon

3374 6121

 

E-mail

lel@danskerhverv.dk 

 

Ansøgningsfrist

16-02-2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen, Slotholmsgade 1
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-01-2023
Udløber
16-02-2023
Kviknummer
LJA-84445889
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen, Slotholmsgade 1
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-01-2023
Ansøgningsfrist
16-02-2023
Kviknummer
LJA-84445889
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed