Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper, der hjælper i driften og understøtter ledelsen

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2021
Kunne du tænke dig at være med til at gennemføre projekter i en driftsorganisation, kan du hjælpe med at planlægge og koordinere workshops og mindre arrangementer, besvare henvendelser fra direktion og det politiske niveau, og kan du tage telefonen, når borgerne ringer? Så er du muligvis den vi søger!

Hvem er Boligteamet?
Du vil indgå i Sundheds- og Omsorgsafdelingens Boligteam, som har ansvar for anvisning af alle kommunens boliger samt visitation til ældre- og plejeboliger og aktivitetscentre. Boligteamet er tværfagligt sammensat og ud over en leder er der ansat 5-6 medarbejdere med baggrund som sygeplejerske, socialrådgiver, akademiker, m.fl.

Jobbet består af, at:
 • Understøtte teamets udvikling, styring, mødemateriale, mv.
 • Telefonbetjening
 • Håndtere og behandle skriftlige henvendelser fra borgere
 • Indgå i og understøtte projekter relateret til området
 • Udarbejde skriftlige oplæg, forberede materiale, power points, mv

Du kan forvente at blive kastet ud i mange forskelligartede opgaver, lige fra at tale med borgere til at understøtte implementeringen af nyere sundheds- og omsorgssystem eller sætte dig ind i en given lovgivning.

Ledelsesmæssigt er der fokus på teamets udvikling, herunder opgaveløsning, kompetenceudvikling og opgavefordeling. Vi søger derfor en studentermedhjælper, der aktivt vil indgå i teamets udvikling mod øget fokus på at lykkes endnu bedre med kerneopgaven og styrke samarbejdet i og uden for teamet.

Hvis du kan nikke til, at det motiverer dig til at lære nyt og at hjælpe borgere på vej, så er stillingen måske noget for dig.

Hvem er du?
Vi søger en akademisk studentermedhjælper, der både kan jonglere med vigtige driftsopgaver, deltage i og koordinere forskellige projekter samt understøtte ledelsen. Du skal have gode samarbejdsevner og overblik til at behandle både borgerhenvendelser og interne kommunikationsopgaver i kommunen.

Vi forventer af dig, at du:
 • Er i gang med en videregående uddannelse inden for det samfunds- eller sundhedsfaglige område. Din faglige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til at indgå i teamet, om det er ved telefonen eller ved at undersøge problemstillinger nærmere
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er en sikker formidler både skriftligt og mundtligt
 • Er fleksibel, serviceminded og en teamspiller med et godt humør
 • Har gode it-kundskaber og hurtigt kan sætte sig ind i nye fag-systemer
 • Hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder og lovgivning
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til lovgivningen på området (serviceloven, sundhedsloven, almenboligloven, m.fl.).

Vi tilbyder:
 • Et spændende job med stor grad af ansvar og afveksling
 • Et godt arbejdsklima med høj faglighed og tværfaglighed
 • Løn iht. gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:
Stillingen er på 12-15 timer ugentligt og til besættelse 1. juni eller hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Leder af Boligområdet og Tværgående koordinering, Kenneth Vennekilde på telefon 2898 5110 eller mail keve01@frederiksberg.dk eller AC-konsulent Michella Nissen Lescher på telefon 2898 5115.

Ansøgningsfristen er mandag den d. 10. maj 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 12. maj 2021.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82014268
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82014268
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Projektledelse og styring
Beliggenhed