Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper, der både kan hjælpe i driften og understøtte ledelsen

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2019
Boligteamet søger én dygtig og engageret studentermedhjælper. Kunne du tænke dig, at være med til at gennemføre projekter i en driftsorganisation, besvare borgerhenvendelser og kan du tage telefonen når borgerne ringer?

Stillingen er på 10-15 timer om ugen og til besættelse juli/august 2019. Du vil indgå i Sundheds- og Omsorgsafdelingens Boligteam, som har ansvar for anvisning af alle kommunens boliger samt visitation til ældre- og plejeboliger samt aktivitetscentre. Boligteamet er tværfagligt sammensat og ud over en leder er der ansat 5-6 medarbejdere med baggrund som sygeplejerske, socialrådgiver, fysioterapeut, akademiker m.fl.

Boligteamet har særligt fokus på at inddrage borgere og pårørende for at sikre gode visitations- og anvisningsprocesser.

Ledelsesmæssigt er der fokus på teamets udvikling herunder opgaveløsning, kompetenceudvikling og opgavefordeling. Vi søger derfor en studentermedhjælper, der aktivt vil indgå i teamets udvikling mod øget fokus på at lykkes endnu bedre med kerneopgaven og styrke samarbejdet i og uden for teamet.

Vi søger en akademisk studentermedhjælper, der både kan jonglere vigtige driftsopgaver, som kræver gode samarbejdsevner og overblik til at behandle klagesager, deltage i projekter og understøtte ledelsen.

Du kan forvente at blive kastet ud for mange forskelligartede opgaver, lige fra at tale med borgere til at understøtte implementeringen af det nye sundheds- og omsorgssystem eller sætte dig ind i en given lovgivning.
Hvis du kan nikke til, at det motiverer dig til at lære nyt og ofte på egen hånd samt tale med borgere, så er stillingen måske noget for dig?

Jobbet består af, at:
 • understøtte teamets udvikling projektunderstøttelse og styring, MED- og mødemateriale mv.
 • telefonbetjening
 • håndtere og behandle klagesager
 • indgå i og understøtte projekter relateret til området
 • udarbejde oplæg, skriftligt materiale, power points mv.
 • sagsbehandling, herunder telefonbetjening.

Vi forventer af dig, at du:
 • er i gang med en videregående uddannelse, eksempelvis jura, kommunikation, offentlig administration eller sundhedsfaglig. Din faglige baggrund er ikke altafgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til at indgå i teamet, om det er ved telefonen eller ved at undersøge problemstillinger nærmere
 • har gode kommunikative- og samarbejdsevner
 • er en sikker formidler både skriftligt og mundtligt
 • er fleksibel, serviceminded og en teamspiller med et godt humør
 • er god til at arbejde tværfagligt og selvstændigt i en travl hverdag
 • har gode it-kundskaber og hurtigt kan sætte sig ind i nye fag-systemer
 • hvis du har kendskab til lovgivningen på området (lov om social service mv.), og generelt hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder, så er det en fordel
Vi tilbyder:
 • et spændende job med stor grad af ansvar og afveksling
 • et godt arbejdsklima med høj faglighed og tværfaglighed
 • løn iht. gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Henrik Tafdrup på telefon 2898 5422 eller mail heta01@frederiksberg.dk.

Ansøgningsfristen er søndag den 23. juni 2019.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2019
Udløber
23-06-2019
Kviknummer
LJA-73910229
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-06-2019
Ansøgningsfrist
23-06-2019
Kviknummer
LJA-73910229
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed