Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til styring af Nationalbankens anlægsaktiver

Danmarks Nationalbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021

Nationalbanken spiller via sin rolle i samfundet en central rolle i den danske betalingsinfrastruktur, ligesom banken internt driver mange projekter, som understøtter bankens formål. Derudover er banken påbegyndt en større renoverings- og restaureringsopgave af nationalbank-bygningen i Havnegade. Disse ændringer stiller store krav til vores styring af bankens anlægsaktiver. Vi søger derfor en engageret studentermedhjælp, som har lyst til at arbejde dybt med dette område.

 

Jobbet

Du bliver en del af bankens regnskabssektion, som har ansvaret for bankens og statsgældsforvaltningens regnskabsrapportering, herunder rapportering, opfølgning og dokumentation af anlægsområdet. De løbende opgaver vil omfatte følgende:

  • Ansvar for den løbende opdatering af bankens anlægskartotek og controlling på samme

  • Løbende gennemgang af posteringer

  • Udarbejde dokumentation i forbindelse med regnskabsaflæggelse

  • Kontinuert fokus på at forbedre og optimere arbejdsgangene.

 

Hvem er du?

Du har mod på og lyst til at sætte dig ind i de regnskabsregler, der findes på området. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne og kan håndtere at have mange bolde i luften. Du følger opgaverne "til dørs" og føler en høj grad af ansvar for dem. Du sætter en ære i at lave god og ikke mindst fuldstændig dokumentation og har gode kommunikative evner, så du kan formidle et til tider fagligt svært stof. Du trives med en bred kontaktflade, da du har en tæt dialog med projektledere og controllere om projekternes karakteristika.

 

Kendskab til hvordan man vedligeholder Excel, PowerBi og/eller SQL-modeller, der bruges som værktøj, vil være et plus.

 

Vi tilbyder

Et attraktivt studiejob for fx en 2.-års-bachelorstuderende, som ser en fremtid inden for revision eller økonomistyring, og som vil se teori i praksis og få et dybt indblik i og ansvar for den praktiske styring af anlægsporteføljen i en stor samfundsbærende institution.

 

Du får en grundig oplæring, og vi vil sikre, at du får dyb viden på området og erfaring med anerkendte systemer, der bliver brugt i mange store virksomheder.

 

Du bliver en del af en unik arbejdsplads, hvor høj faglighed er i fokus i alt, hvad vi foretager os. Vi har en uformel og venlig omgangstone. Vi lægger vægt på samarbejde, at løfte i flok og har konstant fokus på at forbedre os.

 

Du bliver desuden en del af Nationalbankens studentergruppe, som mødes og netværker på tværs af de forskellige afdelinger, og som forhåbentlig snart får mulighed for at mødes til fredagsbar igen. Du kommer til at møde mange forskellige kolleger og bliver en del af en social arbejdsplads. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Senior Financial Controller Amalie Galbo-Jørgensen på 3363 6916 eller agj@nationalbanken.dk. Har du spørgsmål til stillingen, ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner Anita Ray på 3363 6068 eller aray@nationalbanken.dk.  

 

Ansøgning

Jobbet er til besættelse hurtigst muligt, så send ansøgning og CV sammen med relevante papirer senest 9. maj 2021. Jobbet vil være 15 eller 18,5 time pr. uge med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, hvor vi tager hensyn til dine studier. Vi forventer dog, at der bliver ekstraarbejde omkring årsafslutning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Nationalbank

Adresse 1
Langelinie Allé 47
2100 København Ø
Danmark
Tlf
33 63 63 63
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81990952
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Nationalbank

Adresse
Langelinie Allé 47
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 33 63 63 63
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81990952
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed