Gem annonce
Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank,

København
13-02-2018

Studentermedhjælp til Statsgæld

Kontakt

Danmarks Nationalbank

Havnegade 5
1093
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-02-2018
Udløber:
25-02-2018
Kviknummer:
LJA-56257997
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Ønsker du erfaring med og viden om obligationsmarkeder, programmering, databehandling, fixed-income produkter, derivater og risikostyring? Med jobbet hos os bidrager du til at sikre staten den bedst mulige låntagning og til at understøtte et effektivt og velfungerede statsgældsmarked, der har betydning for store dele af det finansielle system.

 

Jobbet

er i afdelingen Bank og Marked, der står for at implementere fastkurspolitikken samt forvalte valutareserven og statsgælden. Du vil primært blive tilknyttet sektionen Statsgæld, der lægger strategien for statens optagelse af gæld og er ansvarlig for at styre risikoen på statsgældsporteføljen. Det er en sektion, der er i tæt kontakt med markedet for statspapirer og markedsdeltagerne. Du vil indgå i et team af studenter, der især beskæftiger sig med Business Intelligence. Datakvalitet og -tilgængelighed er en kerneopgave for at understøtte de analyser og beslutningsoplæg, som sektionen producerer. Du bidrager således til at sikre staten den bedst mulige låntagning og er med til at understøtte et effektivt og velfungerede statsgældsmarked, der har betydning for store dele af det finansielle system.

 

Vi tilbyder

et fagligt udfordrende studenterjob i en unik institution, der giver mulighed for at få erfaring med og viden om obligationsmarkeder, programmering, databehandling, fixed income-produkter og risikostyring. Du vil komme til at få et indgående kendskab til bankens porteføljestyringssystem, der styrer flowet af værdipapirer, fra handlerne indgås, til de afvikles. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med alle i sektionen og mange fra Bank og Marked, herunder især de øvrige studentermedhjælpere i afdelingen, og du vil hurtigt få mulighed for at præge jobbet. Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer pr. uge.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du med gode resultater har fuldført mindst 2 år af en relevant uddannelse, fx matematik-økonomi eller polit./oecon. Vi lægger vægt på, at du udviser engagement og har interesse for de finansielle markeder. Du har samtidig flair for og lyst til at arbejde med programmering og data. Kendskab til især R og SQL er en fordel. Alle i sektionen udviser stor fleksibilitet, hjælpsomhed og engagement i opgaveløsningen, og vi forventer det samme af dig. Som person besidder du et højt energiniveau, er resultatorienteret og er bevidst om, at en god indstilling og et godt samarbejde giver synergieffekter.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thorsten Meyer Larsen, Head of Investor Relations and Risk, Government Debt (tlf. 3363 6131 eller tml@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR partner Jens Erik Larsen (tlf. 3363 6502 eller jel@nationalbanken.dk).

 

Ansøgning

Ansøg med relevante eksamenspapirer senest søndag den 25. februar 2018.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Leder til Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Frist: 
06-03-2018

Ambitiøs udbudskonsulent til Egedal Kommune

Egedal Kommune
Frist: 
08-03-2018

Enhedschef for Kompetencecenter for Patientoplevelser

Region Hovedstaden - Center for Sundhed
Frist: 
08-03-2018
Lignende job
Beskæftigelsesministeriets departement
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-02-2018
HMF Group A/S
Aarhus, Østjylland
Frist:
07-03-2018