Nationalbanken

Nationalbanken,

København
13-02-2018

Studentermedhjælp til området for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik

Kontakt

Nationalbanken

Havnegade 5
1903
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-02-2018
Udløber:
27-02-2018
Kviknummer:
LJA-56260663
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Analyse,
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med data og it og blive en bedre økonom?

 

Jobbet

Er i afdelingen Finansiel Statistik, der udarbejder, analyserer og formidler en bred vifte af statistikker på det finansielle område. Du vil blive tilknyttet sektionen for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik. I samarbejde med afdelingens økonomer vil du bidrage til den løbende offentliggørelse af statistikker og vores arbejde med at kvalitetssikre og udbygge statistikområderne. Dine opgaver vil også omfatte dialog med de finansielle institutioner, der leverer statistik input til os samt nationale og internationale samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende studierelevant job i et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på samarbejde med højt til loftet. Du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, bl.a. med mulighed for at deltage i relevante kurser som supplement til oplæring i afdelingen. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer per uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse inden for arbejdsopgavernes rammer, og vi tager selvfølgelig hensyn til eksamener.

 

Din profil

Som studentermedhjælp i Finansiel Statistik er du engageret og trives godt med frihed under ansvar. Du kommer både til at løse opgaver i samarbejde med dine kolleger og på egen hånd. Du er analytisk fokuseret og har lyst til at arbejde effektivt med data og it. Du har bestået andet år på en relevant uddannelse (HA(mat.), polit. (scient.)oecon. eller lignende) med et godt resultat.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anna Dahl Nielsen, Economist, tlf. 3363 6817 (adni@nationalbanken.dk) eller Tue Mathiasen, chef for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik, tlf. 3363 6802 (tmm@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR partner Dorte Kvisgaard tlf. 3363 6511.

 

Ansøgning

Vi vil gerne have din ansøgning med relevante eksamenspapirer senest 27. februar.

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Huntswood
Liverpool, Merseyside
Frist:
15-09-2018
Axon Moore
Leeds, North West Kent, Kent
Frist:
15-09-2018