Gem annonce

Grønbech ApS,

Dragør
16-04-2018

Studentermedhjælp til kommunikationshus

Kontakt

Grønbech ApS

A.P. Møllers Allé 9B
2791
Dragør
Praktisk information
Oprettet:
16-04-2018
Udløber:
01-06-2018
Kviknummer:
LJA-59307726
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Grønbech er et bureau med rigtigt mange års erfaring og solide referencer. Derfor får vi lov til at arbejde med kommunikation for betydelige danske virksomheder og organisationer. Vi beskæftiger os med bl.a.:

Presserelationer
Public Relations
Intern kommunikation
Webkommunikation
Virksomhedskommunikation
Markedsføring og events
Rådgivning og sparring

Vi løser altså mange forskellige opgaver for kunderne fællesnævneren er altid professionel kommunikation, som styrker kundernes selvforståelse, image og forretningsmæssige råderum. Det er afgørende for os, at vi til enhver tid, godt og vel, lever op til vores kunders forventninger og yder de bedst mulige løsninger.

Stillingen
Som studentermedhjælp får du nogle udfordrende og lærerige arbejdsdage hos os både med tilbagevendende rutineopgaver og med deltagelse i projektarbejde, som udfordrer og udvikler dine kompetencer og færdigheder. Du vil bl.a. komme til at arbejde med research, skriveopgaver, vedligeholdelse af hjemmesider, webstatistikker og monitorering af pressekontakt.

Arbejdspladsen
Vi tilbyder dig at arbejde hos os op til to dage om ugen (maks. 15 timer), på tidspunkter, som passer med din studieplan, og en timeløn, som er konkurrencedygtig.

Profil
Du er igennem første del af en videregående uddannelse inden for virksomhedskommunikation og har lyst til at arbejde med kommunikation for private virksomheder. Det er et krav, at du er team-orienteret, ansvarsbevidst og besidder en sund forretningsforståelse, gode sprogkundskaber (dansk og minimum et fremmedsprog) og formuleringsevner.

Tiltrædelse
Stillingen søges besat efter sommerferien 2018


Sådan ansøger du

Ansøgning
Send ansøgning og CV til mail@groenbech.com

Grønbech ApS
Platanvej 13
2791 Dragør
Tlf.: 32 53 05 55
http://www.groenbech.com

 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Nordic Retail Marketing Manager

Bosch Group
Frist: 
05-05-2018

Projektkoordinator til Aula

Køge Kommune
Frist: 
06-05-2018
Lignende job
Academic Work
Stockholm
Frist:
21-05-2018
Academic Work
Göteborg
Frist:
21-05-2018