Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp til en af Syddanmarks smukkeste arbejdspladser

NaturErhvervstyrelsen

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-06-2018

Er du studerende og ønsker du et spændende og udviklende studiejob? Vil du hjælpe os med at styrke kvaliteten af kontrol med økologiske landbrug og understøtte udviklingen på økologiområdet? Så har vi brug for dig som studentermedhjælper i Administrativ Jordbrugskontrol i Augustenborg under direktørområdet Kunder & Produktion.

Arbejdsopgaver
Vi arbejder med registrering og sagsbehandling af kontrolsager samt afklaring af nogle af de mange faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med økologikontrollen ude på bedrifter og virksomheder i hele Danmark. Vi bidrager også til afklaring af regler og retningslinjer for økologisk jordbrugs- og husdyrproduktion.

Dine opgaver i teamet vil primært være at bistå vores dygtige medarbejdere med registrering og lettere sagsbehandling i forbindelse med blandt andet ansøgninger, omlægninger, dispensationer og autorisationer.

Du kan se frem til et studiejob i et inspirerende og udviklende miljø, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer i samspil med andre.

Gode samarbejdsevner i en selvstændig profil og med let til smil i hverdagen
Du er studerende på en videregående uddannelse gerne indenfor jura eller naturvidenskab. Du føler dig godt tilpas med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper, og du trives med, at dagen i morgen ikke altid ligner den, der var i går. Du behøver ikke at have erfaring med administrative opgaver, men det er vigtigt, at du er fortrolig med at arbejde med IT, og at du både har evnen og viljen til at lære nye systemer at kende.

Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen. Sidst, men ikke mindst, har du stor lyst til at arbejde sammen med dine kolleger om at nå målene i en enhed med et højt aktivitetsniveau.

Kontakt
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Inger Løn, tlf. 22650213.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO (det statslige område) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er på gennemsnitligt 15 timer pr. uge og arbejdet kan tilrettelægges fleksibelt ift. din undervisning og eksaminer.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Nærmere oplysninger
Læs mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside http://www.lbst.dk.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest onsdag den 27. juni 2018.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 29. juni 2018 i Augustenborg.

Del dette job

Kontakt
NaturErhvervstyrelsen
Nyropsgade 30
1602 København V
Tlf
91329812
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
27-06-2018
Kviknummer
LJA-62315220
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

NaturErhvervstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf 91329812
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
27-06-2018
Kviknummer
LJA-62315220
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed