Banedanmark

Banedanmark,

København
13-11-2017

Studentermedhjælp til Driftsøkonomi

Kontakt

Banedanmark

Amerika Plads 15
2100
København
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2017
Udløber:
24-11-2017
Kviknummer:
LJA-51192179
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du kickstarte din karriere i økonomifunktionen i en større offentlig virksomhed?


Her har du muligheden for som studerende at tage del i at løse de mange opgaver, der hører til effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen for Driftsøkonomi, hvor vi er i alt 20 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks økonomi.


Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager i alle dele af arbejdet i Driftsøkonomi, samt at du er fleksibel i perioder med ekstra stort arbejdspres.


Økonomisk styring i praksis

Som studentermedhjælp hjælper du til i den løbende budgetlægning- og budgetopfølgning. Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske oplysninger, for eksempel inden for driftsøkonomi. Herunder medvirker du til løsning af opgaver inden for controlling.


Du får derfor et tæt samarbejde med de øvrige sektioner i Økonomi, og der er mulighed for selv at præge opgaverne og gennemføre analyser fra start til slut. Med tiden kan du få en række selvstændige ansvarsområder.


Analytisk stærk profil

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har interesse for de økonomiske processer i en større offentlig økonomifunktion. Du har gode formuleringsevner og en god talforståelse kombineret med gode it-evner. Du har lyst til at arbejde med økonomiske analyser og bearbejde talmateriale. Da en stor del af dit arbejde vil foregå i Excel, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til dette.


Du har en skarp analytisk sans og er meget omhyggelig med dit arbejde. Du er god til at samarbejde med forskellige mennesker, da du skal understøtte dine kollegaer i deres arbejde samt have snitflader til økonomimedarbejdere i andre dele af virksomheden. Derudover udviser du en stor selvstændighed og går gerne til nye opgaver på eget initiativ.


Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, som er 119,46 kr. i timen.


Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere så kontakt chefkonsulent Rikke Garth Beck. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


For at søge stillingen klikker du på linket"Søg stillingen" og følger instruktionerne.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018