Gem annonce
Banedanmark

Banedanmark,

København
13-11-2017

Studentermedhjælp til Driftsøkonomi

Kontakt

Banedanmark

Amerika Plads 15
2100
København
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2017
Udløber:
24-11-2017
Kviknummer:
LJA-51192179
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Vil du kickstarte din karriere i økonomifunktionen i en større offentlig virksomhed?


Her har du muligheden for som studerende at tage del i at løse de mange opgaver, der hører til effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen for Driftsøkonomi, hvor vi er i alt 20 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks økonomi.


Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager i alle dele af arbejdet i Driftsøkonomi, samt at du er fleksibel i perioder med ekstra stort arbejdspres.


Økonomisk styring i praksis

Som studentermedhjælp hjælper du til i den løbende budgetlægning- og budgetopfølgning. Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske oplysninger, for eksempel inden for driftsøkonomi. Herunder medvirker du til løsning af opgaver inden for controlling.


Du får derfor et tæt samarbejde med de øvrige sektioner i Økonomi, og der er mulighed for selv at præge opgaverne og gennemføre analyser fra start til slut. Med tiden kan du få en række selvstændige ansvarsområder.


Analytisk stærk profil

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har interesse for de økonomiske processer i en større offentlig økonomifunktion. Du har gode formuleringsevner og en god talforståelse kombineret med gode it-evner. Du har lyst til at arbejde med økonomiske analyser og bearbejde talmateriale. Da en stor del af dit arbejde vil foregå i Excel, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til dette.


Du har en skarp analytisk sans og er meget omhyggelig med dit arbejde. Du er god til at samarbejde med forskellige mennesker, da du skal understøtte dine kollegaer i deres arbejde samt have snitflader til økonomimedarbejdere i andre dele af virksomheden. Derudover udviser du en stor selvstændighed og går gerne til nye opgaver på eget initiativ.


Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, som er 119,46 kr. i timen.


Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere så kontakt chefkonsulent Rikke Garth Beck. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


For at søge stillingen klikker du på linket"Søg stillingen" og følger instruktionerne.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Konsulent til BL's kurser og rådgivning

BL - Danmarks Almene Boliger
Frist: 
01-12-2017

Region Syddanmark søger en udviklingskonsulent

Region Syddanmark, Regionshuset
Frist: 
03-12-2017

Data Scientist/analytiker til VisitDenmark

VisitDenmark
Frist: 
10-12-2017

Økonomikonsulent til Lyngby-Taarbæk kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune
Frist: 
05-12-2017
Lignende job
PROCON IT Aktiengesellschaft
München
Frist:
22-12-2017
Fonds Finanz Maklerservice GmbH
München
Frist:
22-12-2017