Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STUDENTERMEDHJÆLP TIL DATA ANALYTICS AND SCIENCE

Danmarks Nationalbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-10-2021

Har du flair for programmering, og brænder du for data? Vil du være en del af et dynamisk miljø og hjælpe Danmarks Nationalbank til aktivt at bruge store datakilder og anvende data science-metoder i analyser og det daglige arbejde?

 

Jobbet

Data Analytics and Science-teamet går forrest i Danmarks Nationalbank med at skabe datadrevet indsigt på baggrund af de hastigt stigende datamængder, Nationalbanken har til rådighed. Jobbet som studentermedhjælper byder på mange varierende opgaver, og du skal være klar til at tage fat på både store og små opgaver. Du vil i samarbejde med kollegaer servicere resten af banken i dataspørgsmål og være med til at opbygge dataløsninger, der understøtter bankens brug af data, herunder Machine Learning og Big Data. Du vil sideløbende blive inddraget i arbejdet med at udvikle og kvalitetssikre Nationalbankens betalingsstatistik og efter behov hjælpe med mindre opgaver.

 

Vi tilbyder

Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor mængden af rutineprægede opgaver er få. Jobbet er karakteriseret ved højt engagement og samarbejde, og du vil komme til at arbejde side om side med fagligt stærke medarbejdere med forskellige baggrunde, fx IT-ingeniører, data science-eksperter og økonomer. Nationalbanken er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, hvor der er vedvarende fokus på egen udvikling. I Data Analytics and Science bliver du samtidig del af en relativt ny enhed i banken, som du vil få mulighed for at præge.

 

Du vil indgå i Nationalbankens studenternetværk, som løbende afholder både faglige og sociale arrangementer. 

 

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse inden for arbejdsopgavernes rammer, og der tages selvfølgelig hensyn til eksamener.

 

Din profil

Du har kendskab til nogle af programmerne Python, R, SQL og PowerBI og har lyst til at lære og arbejde med resten. Du er en dygtig studerende på en uddannelse med stort fokus på kvantitativt dataarbejde. Det kunne fx være polit/oecon, matematik-økonomi, datalogi-økonomi eller relevante studier på DTU og ITU. Din rolle i teamet tilpasses til din baggrund.

 

Du skal kunne arbejde selvstændigt med en kritisk holdning til eget arbejde. Arbejdsopgaverne er varierende, så du skal have gåpåmod og ikke være bange for at hjælpe til, hvor der er behov. Alle i teamet udviser stor fleksibilitet, hjælpsomhed og engagement i opgaveløsningen, og vi forventer det samme af dig. Du er derfor som person god til at byde aktivt ind med holdninger, ideer og forslag til forbedringer. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thais Lærkholm Jensen, tlf. 3363 6284 (tlj@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Dorte Kvisgaard, tlf. 3363 6511 (dkv@nationalbanken.dk).  

 

Ansøgning

Ansøg med CV og relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og senest 10. november. Vi indkalder løbende til samtaler med henblik på ansættelse 1. december, hvis muligt, alternativt 1. januar. 

 

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Nationalbank

Adresse 1
Langelinie Allé 47
2100 København Ø
Danmark
Tlf
33 63 63 63
Praktisk information
Oprettet
21-10-2021
Udløber
10-11-2021
Kviknummer
LJA-82849942
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Nationalbank

Adresse
Langelinie Allé 47
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 33 63 63 63
Praktisk information
Indrykket
21-10-2021
Ansøgningsfrist
10-11-2021
Kviknummer
LJA-82849942
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi
Beliggenhed