Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp

Sports Connection Aps

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
08-12-2023

Brænder du for kommunikation og digital marketing? Har du et ønske om at få erfaring inden for onlinehandel og digital markedsføring og vil du være en del af en virksomhed, hvor vi er dedikerede til at levere markedets stærkeste produkter indenfor komfort - og performance teknologier samt enestående service til vores kunder. Så er det måske dig vi søger til at styrke vores organisation.

I Sports Connections eCommerce afdeling, har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe os med at håndtere de mange opgaver, som er opstået i takt med vores fantastiske vækstrejse. Vi søger derfor en kollega som har lyst til at arbejde med indhold til vores 4 hjemmesider i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores opgaver spænder over oprettelse af tekster til søgemaskinerne til Ad hoc arbejde i vores PIM system og Shopify. Stillingen er på ca. 10-15 timer ugentligt, men timerne vil være fordelt fleksibelt. Du vil primært skulle arbejde i hverdagene mellem kl. 8-16.

Hvem er vi:

Sports Connection ApS er en del af den globale SKECHERS familie og er ansvarlig for alt salg og distribution af sko, tøj og accessories til de nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland.  Vi er dedikerede til at levere markedets stærkeste produkter indenfor komfort - og performance teknologier og enestående service til vores kunder.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:

 • Optimering af produktbeskrivelser, ALT tags og metabeskrivelser for at forbedre placeringen i søgemaskineresultaterne.
 • Hjælp til gennemgang af nye produkter
 • Assistance i opdatering af produktsider og produktbeskrivelser
 • Ad hoc arbejde i PIM og Shopify system

 

Vi forestiller os, at du:

 • Motiveres af at supportere virksomheden indenfor eCommerce og digitale medier
 • Du er imødekommende og nysgerrig på mennesker, tager initiativ og arbejder struktureret med dine egne opgaver
 • Skaber tillid og værdsætter samarbejde
 • Taler og forstår engelsk
 • Er stærk i brugen af it-systemer

 

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job i en stærk international koncern med dygtige kollegaer
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til gode idéer
 • En arbejdsplads hvor der er rum til det hele menneske, som del af et stærkt hold og med attraktive personalegoder.
 • Lønpakke ud fra kvalifikationer løn, pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, sund kantine- og frugtordning, m.m.

 

Interesseret? Kan du se dig selv i jobbet som vores eCommerce Studentermedhjælper så send din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Camilla Vestergaard Jørgensen +45 73707488 eller cve@sportsconnection.dk

 

 

SKECHERS er verdens 3. største sko mærke, med hovedsæde i Manhattan Beach, Californien. Med over 4700 konceptbutikker globalt, tilbyder SKECHERS et bredt udvalg indenfor lifestyle og performance sko, tøj og tilbehør til både damer, herrer og børn. Salget af SKECHERS i Norden varetages af SKECHERS datterselskab Sports Connection, fra det nordiske hovedkontor i Esbjerg, Danmark, hvor vi beskæftiger over 400 medarbejdere. Der er i dag mere end 175 shop-in-shops, 4 online shops, samt 60 konceptbutikker i de nordiske lande, og dette antal forventes at stige over de kommende år. Derudover føres SKECHERS varemærket hos et stærkt netværk af ca. 1600 forhandlere indenfor sko-?og sportsbranchen i hele Norden. ?  

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sports Connection Aps

Adresse 1
Kvaglundvej 89
6705 Esbjerg Ø
Danmark
Tlf
+45 75101980
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
09-01-2024
Kviknummer
LJA-85161815
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sports Connection Aps

Adresse
Kvaglundvej 89
6705
Esbjerg Ø
Tlf: +45 75101980
Praktisk information
Indrykket
08-12-2023
Ansøgningsfrist
09-01-2024
Kviknummer
LJA-85161815
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed