Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælp

Foreningen Det Sociale Netværk

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022

Student med flair for tal søges til databehandling og analysearbejde i Det Sociale Netværk/headspace Danmark


Er du glad for at arbejde med tal, og har du lyst til at arbejde i en spændende NGO, der sætter fokus på psykisk sårbare børn og unge i Danmark? Har du kendskab til Excel, SurveyXact og måske STATA? Og vil du være med til at koble regnestykker og analyser sammen med Det Sociale Netværk/headspace Danmarks faglige mål? - Så er studenterstillingen i Det Sociale Netværk/headspace Danmark måske lige noget for dig.


Om stillingen

Det Sociale Netværk/headspace Danmark er etableret af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Foreningen arbejder for at give en stemme til og skabe bedre vilkår for psykisk sårbare og deres pårørende, og for at vores samfund i stigende grad fokuserer, inkluderer og accepterer psykisk sårbare.

Det Sociale Netværk står bl.a. i spidsen for initiativet headspace. headspace er det største mentalt sundhedsfremmende civilsamfundsprojekt i Danmark for sårbare børn og unge mellem 12 og 25 år. headspace er et åbent, fleksibelt og gratis rådgivningsstilbud, som er tilgængeligt, når de unge vil tale om de problemer, der tynger dem.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte dataudtræk fra vores headspace-database og bearbejdning af data i Excel og SurveyXact. Du vil bl.a. få ansvar for udarbejdelse af ledelsesinformation, årsrapporter og forskellige notater. Herudover vil dine arbejdsopgaver omfatte validering og præsentation af statistiske nøgletal på en række af vores værdiskabende projekter samt forskellige ad hoc-opgaver. Desuden er der stor fleksibilitet i forhold til, at du selv kan påvirke dine arbejdsopgaver og komme med inputs!


Arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen med ansættelsesstart 1. august 2022.


Om dig:

Du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse eller en teknisk/it-baseret uddannelse, hvor man arbejder med programmering og databehandling. Derudover forventer vi, at du:

  • interesserer dig for at arbejde med tal og statistik
  • er analytisk skarp og evner at formidle analyseresultater kort og præcist
  • har kendskab til Excel herunder evt. også til STATA og VBA-programmering
  • kan arbejde selvstændigt
  • er grundig og detaljeorienteret med fokus på at levere opgaver af høj faglig kvalitet
  • har drive og masser af gå-på-mod


Ansøgning

Send en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV og eksamenspapirer/karakterudskrifter senest søndag den 12. juni 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 24/25.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analysechef Sarah Wurr Stjernqvist på telefon 42 61 43 06 eller via mail ss@detsocialenetvaerk.dk

Det Sociale Netværk/headspace Danmark opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Det Sociale Netværk/headspace Danmark på www.detsocialenetvaerk.dk og www.headspace.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Foreningen Det Sociale Netværk

Adresse 1
Østergade 5
1100 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83633385
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Foreningen Det Sociale Netværk

Adresse
Østergade 5
1100
København K
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83633385
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed