VENZO A/S,

København
13-04-2018

Studentermedhælper til at bistå med juridiske og kommunikative opgaver

Kontakt

VENZO A/S

Hejrevej 34 A
2400
København NV
Danmark
Tlf: 3311 0085
Praktisk information
Oprettet:
13-04-2018
Udløber:
13-05-2018
Kviknummer:
LJA-59141629
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Jura,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VENZO SØGER EN KOMPETENT OG FLEKSIBEL STUDENTERMEDHJÆLPER

Vi søger en talentfuld og ansvarsbevidst studerende til at bistå med strategiske, juridiske og kommunikative opgaver hos travl og dynamisk it-virksomhed i vækst.  

Din opgave bliver at være højre hånd for direktionen i VENZO i en hverdag med mange bolde i luften. Der er ikke tale om en sekretærfunktion, men snarere en rolle hvor du i et tæt samarbejde med ledelsen bistår med at udvikle forretningen både gennem hurtig eksekvering og langsigtet planlægning. Du får i høj grad ansvaret for dine egne opgaver og vil blive stillet over for forskellige faglige udfordringer, ofte af juridisk karaktér.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:  

  • Præsentationer og beslutningsoplæg til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger
  • Tilbud- og udbudsskrivning
  • Kontraktudarbejdelse samt juridiske opgaver og analyser af varierende karakter; herunder primært inden for selskabsret, ansættelsesret samt immateriel ret
  • Kommunikationsopgaver internt og eksternt
  • Kvalitetssikring og korrekturlæsning
  • Diverse research samt administrative ad-hoc opgaver.

Om dig  

Du arbejder selvstændigt og struktureret og har et suverænt overblik både over dine egne og andres opgaver. Du følger op og følger til dørs. Du er detaljeorienteret og grundig med et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du har et stort gåpåmod, er proaktiv og har lyst til at være en del af noget større. Du har et højt skriftligt niveau på dansk og engelsk og er ikke bange for tal eller regneark. Sidst men ikke mindst må du gerne have interesse for og evt. indsigt i it-verdenen, men hvis du ikke har det, skal vi nok lære dig det.

Vi forestiller os, at du er studerende inden for jura eller tilsvarende dog er det ikke et krav. Det vigtigste er, at du er talentful, ikke er bange for udfordringer og er klar til at fungere som en super-fixer i en dynamisk it-virksomhed med store muligheder for personlig udvikling og evt. fastansættelse efter endt studie.

Om VENZO  

Som ansat i VENZO kan du se frem til et selvstændigt og alsidigt studiejob. Du vil blive en del af en dynamisk og moderne it-virksomhed med en ung kultur og en fri omgangstone. Som studentermedhjælper vil du få en central rolle tæt på ledelsen, men samtidig ansvaret for at løse opgaver sammen med kolleger og eksterne interessenter inden for alle funktioner i virksomheden.

Din arbejdstid er ca. 20 timer pr. uge, gerne mere. Dit primære arbejdssted bliver på vores kontor i København, men du må forvente nogle rejsedage til Aarhus. Du skal være fleksibel, og så lover vi til gengæld det samme i forbindelse med eksaminer og lign.

Søg jobbet  

Synes du, at ovenstående lyder som en spændende udfordring, og har du kvalifikationerne, så send din ansøgning, evt. anbefalinger samt dit CV til work@venzo.com snarest. Du er også meget velkommen til at kontakte COO Rikke Wümpelmann Juhl på rw@venzo.com eller +45 2636 1545 for yderligere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018