Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejdere til undervisergruppen i CAMES RH

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
19-02-2021
Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation Rigshospitalet (CAMES-RH) har brug for seks nye studentermedarbejdere pr. 15. april 2021. Vi søger derfor engagerede, sociale og aktive studerende til at indgå i vores undervisergruppe.

CAMES samler Region Hovedstadens forsknings-, udviklings- og undervisningsaktiviteter inden for medicinsk og kirurgisk simulation og uddannelseskoncepter. Målet med alle CAMES aktiviteter er at øge kvaliteten og sikkerheden i patientbehandlingen. Den simulationsbaserede træning af medicinstuderende på CAMES-RH er primært en forberedelse af studerende til deres klinik og omfatter en række kliniske færdigheder samt kommunikation.

Om jobbet
Arbejdsopgaverne for CAMES-RH studentermedarbejdere i undervisergruppen består primært i undervisning af andre medicinstuderende (peer to peer) i udvalgte kliniske færdigheder, såsom hjertelungeredning, anlæggelse af blærekateter og perifer veneadgang, objektiv undersøgelse, suturering, ledundersøgelse, gynækologisk undersøgelse, genoplivning, praktisk intro til ultralyd m.m. Herudover assisterer CAMES studentermedarbejdere ved afholdelse af de stationsbaserede eksaminer (OSCE og MFTL), hjælper med at klargøre og vedligeholde udstyr og lokaler, samt bistår de fastansatte i andet forefaldende arbejde efter behov.

Jobbet er meget selvstændigt og giver indflydelse pa både kursusindhold og praktisk tilrettelæggelse. Du oplæres løbende og grundigt i de relevante procedurer og opgaver. Samtidig bliver du en del af et levende studenterteam. Når du har opnået erfaring med opgaverne, kan du blive tilbudt en tovholderfunktion. Ligesom de øvrige ansatte i gruppen refererer du til teamkoordinator Therese Møller-Andersen.

De fleste af vores aktiviteter inden for peer to peer undervisning i kliniske færdigheder foregår i CAMES-RH s lokaler i Aldersrogade, men CAMES har til huse på forskellige matrikler, hvor undervisningen også kan foregå. Vi forventer at samle CAMES RH på Blegdamsvej 60 inden for det næste år.

Om os
CAMES er organiseret som en del af Center for HRU i Region Hovedstaden. Vi udbyder mange kurser, driver en vifte af udviklingsprojekter og en masse forskning inden for simulationsbaseret læring i sundhedsvæsenet. Vi er en tværfaglig arbejdsplads med læger, sygeplejersker, SOSU, fysioterapeuter, ingeniører, magistre, psykologer og HK'ere foruden vores studentermedarbejdere. Ud over undervisergruppen har vi også en gruppe studentermedarbejdere på CAMES-RH, som beskæftiger sig med avanceret teknisk simulation, samt en gruppe ansatte ved CAMES-Herlev, som assisterer ved full-scale simulation. CAMES bedriver udvikling og innovation og har derfor en ret omskiftelig hverdag med jævnlige ændringer, nye opgaver og kolleger samt mange samarbejdspartnere. Vi er ambitiøse på kvaliteten af det, som vi leverer hver især og sammen.

Om dig
Du er medicinstuderende på bachelordelen og har bestået 3. semester. Du har vist interesse for undervisning og formidling, hvorfor undervisningserfaring er en stor fordel. Du har gode samarbejdsevner og stor fleksibilitet. Hvis du også har kreative evner eller har erfaringer med at være tovholder eller at have ansvar for praktiske opgaver, så hører vi også gerne om det i ansøgningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst indgået mellem Danske Regioner og FADL.

Du ansættes uden fast arbejdstid, som varierer over et semester. Arbejdstiden er fortrinsvis pa hverdage i tidsrummet 08.00-20.00. Arbejdet fordeles mellem ca. 30 studentermedarbejdere i en vagtplan, som forventes dækket.

Yderligere oplysninger
For flere oplysninger kan du henvende dig til teamkoordinator Therese Møller-Andersen på mail therese.moeller-andersen.01@regionh.dk eller holdformand Kira Broe Kristiansen på mail kirabroek@gmail.com eller telefon 40 20 32 88.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun ansøge via Region Hovedstaden, hvor du skal indtaste kontaktoplysninger, CV-oplysninger samt skrive en motiveret ansøgning. Der kan ikke ansøges pa andre måder.
Du vil modtage en bekræftelse pa, at ansøgningen er modtaget.

Ansøgningsfrist er torsdag den 18. marts. 2021.

Samtaler afholdes den 25. marts. 2021 du bedes undervise ansættelsesudvalget i en ikke klinisk færdighed i fem minutter til samtalen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2A
3400 Hillerød
Danmark
Tlf
24402361
Adresse 2
3400 Hillerød
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
29658667
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81737861
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Københavns Universitet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf: 24402361
Praktisk information
Indrykket
19-02-2021
Ansøgningsfrist
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81737861
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed