Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejdere til Kontor for Økonomisk Politik (KØP)

Finansministeriets departement

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018

Kontor for Økonomisk Politik (KØP) søger dygtige økonomistuderende til arbejdet med Finansministeriets økonomiske fremskrivninger og økonomiske analyser.Om stillingen
Vi søger studenter, som skal deltage i arbejdet med at sætte rammerne for den økonomiske politik. Du vil blandt andet komme til at følge med i udviklingen i dansk økonomi, og bidrage til Finansministeriets økonomiske fremskrivninger. Derudover vil du deltage i udarbejdelsen af større økonomiske analyser, ofte med udgangspunkt i store mængder data. Med i bagagen får du et bredt indblik i praktisk anvendelse af økonomisk teori, statistik og indsigt i dansk økonomi.

Vi forventer, at
Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (fx stud.polit./oecon.) og evner at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde. Det brede arbejdsfelt giver en alsidig hverdag og mange udfordrende opgaver. Det er spændende, men også krævende. Derfor lægger vi vægt på, at du har:
en stærk faglig profil
analytisk sans og gode formuleringsevner
evne til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt
ønske om at udvikle dig fagligt og personligt

Om os
KØP spiller en central rolle i rådgivningen og planlægningen af regeringens økonomiske politik på både kort og langt sigt. Kontoret står for udarbejdelsen af mellem- og langfristede fremskrivninger som fx 2025-planen, der fastlægger de overordnede rammer for finanspolitikken og spiller en central rolle i den økonomisk-politiske debat. I det løbende arbejde foretages desuden analyser inden for et bredt felt af økonomiske emner. Det gælder blandt andet udviklingen på boligmarkedet og arbejdsmarkedet.
Kontor for Økonomisk Politik (KØP) består af en kontorchef, 8 økonomer og 3 studenter.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten eller anden relevant overenskomst.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, idet du selv aftaler din arbejdstid med din nærmeste chef.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Nicolaj Nyholm, nicny@fm.dk, 33 92 40 62.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes her.

Indsend senest d. 26. april 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 18. Grundet den varslede konflikt i staten, tages der dog forbehold for ændringer i den planlagte rekrutteringsproces, herunder ansættelsesdato.

Ministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Kontakt
Finansministeriets departement
Christiansborg Slotsplads 1
1218 København K
Tlf
25439870
Kontakt
Tlf
33924062
1218 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
26-04-2018
Kviknummer
LJA-59307725
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Spesialenheten for politisaker

reMarkable

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finansministeriets departement

Adresse
Christiansborg Slotsplads 1
1218
København K
Danmark
Tlf 25439870
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
26-04-2018
Kviknummer
LJA-59307725
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed