Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder(e) med flair for videoproduktion, webudvikling og kommunikation

Hotel- og Restaurantskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2020

Studentermedarbejder(e) med flair for videoproduktion, webudvikling og kommunikation

Kan du koordinere og tilrettelægge undervisning og workshops, har du erfaring med filmoptagelse og brænder du tilmed for madhåndværk? Vil du samtidig være med til at udvikle en webbaseret platform, der kan give unge et positivt møde med erhvervsskolerne? Så er du måske en af de to studentermedhjælpere Hotel- og Restaurantskolen lige nu står og mangler.

 

Som studentermedhjælper på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi vil skabe en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis vil medvirke til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Vi søger lige nu en til to studentermedhjælpere som skal være med til at udvikle og forme en aktivitetsplatform for Hotel- og Restaurantskolen. Platformen bliver en del af projektet Unge med Kant - Hovedstaden. Unge med Kant er et samarbejde mellem otte kommuner og to erhvervsskoler og har til formål at støtte de allermest udsatte unge på deres vej til selvforsørgelse.

Som studentermedhjælper får du en vigtig rolle i Hotel- og Restaurantskolens arbejde med at udvikle en webbaseret aktivitetsplatform, der giver de unge mulighed for et positivt møde med erhvervsskolen og de uddannelser vi tilbyder. I den forbindelse er dine primære arbejdsopgaver:

 • Koordinere og indgå i udviklingen af indholdet til ovennævnte aktiviteter i samarbejde med nuværende elever på de pågældende uddannelser.
 • Deltage i planlægningen og afviklingen af optagelsesdage til selve undervisningsmaterialet.
 • Planlægge og foretage filmoptagelser.
 • Planlægge og afholde undervisning, workshops og kurser.

 

Teamet

Du/I bliver en del af et lille team, hvoraf en del af den daglige kommunikation kommer til at foregå via videoopkald. Arbejdsmiljøet er uformelt og vi prioriterer i høj grad, at du som person passer godt ind i vores team, fremfor at du har dokumenteret erfaring med opgaverne.

 

Om dig

Du er aktiv studerende. Samtidig ser vi helst, at du med sindsro kan sige, at du går op i mad, i håndværk og tror grundlæggende på at madfærdigheder kan være med til at skabe en positiv forandring for alle. Derudover besidder vores drømmeprofil følgende kompetencer:

 

Faglige kompetencer

 • Du har erfaring med at tilrettelægge og afholde undervisning, workshops eller kurser.
 • Du har praktisk erfaring med madlavning, service eller værtskab.
 • Du kender til erhvervsuddannelser og målgruppen for erhvervsuddannelserne.
 • Du har erfaring med filmoptagelse og gerne med selv at stå bag kameraet.
 • Du har kendskab til CMS og simpel HTML/CSS (det er en fordel, men ikke afgørende).

 

Personlige kompetencer

 • Du er løsningsorienteret og ser muligheder frem for udfordringer.
 • Du er typen der tager ejerskab, kaster dig ud i nye opgaver og sørger for at problemer bliver løst.
 • Du er en kreativ og udadvendt person, som kan bidrage til udviklingen med en direkte kommunikation og ærlig sparring omkring de tiltag vi kaster os over i projektet.

 

Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med gode kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er sat til 10-20 timer ugentligt. Timerne kan naturligvis tilrettelægges, så vi imødekommer din undervisning og eksamener. Ansættelsen og aflønning sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere i statens tjeneste mellem Finansministeriet og HK/STAT, samt OAO-s-fællesoverenskomsten.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Projektleder Anders Nørgaard på telefonnummer 22 46 50 97 eller på ano@hrs.dk

 

Ansøgning og deadline

Er du interesseret, så send os en begrundet ansøgning og CV. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside. Vi kalder til samtale løbende, og ansætter når vi har fundet de helt rette kandidater. Så skynd dig at sende din ansøgning! Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, HTX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her https://hrs.dk/wp-content/uploads/sites/6/2019/06/hrs-strategi-samlet-short-komprimeret.pdf 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Hotel- og Restaurantskolen

Adresse 1
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81243533
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Hotel- og Restaurantskolen

Adresse
Vigerslev Allé 18
2500
Valby
Praktisk information
Indrykket
07-10-2020
Ansøgningsfrist
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81243533
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Beliggenhed