Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til kommunikation

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2019

Er du skarp på sociale medier, følger du nyhedsstrømmen, og er du interesseret i politik? Så læs mere her. Danske Regioner søger en studerende, der kan arbejde 15 timer om ugen i vores kommunikationsafdeling.

 

Danske Regioner er interesseorganisation for landets fem regioner, der som hovedopgave driver det danske sundhedsvæsen. Vi er i medierne dagligt og er konstant i kontakt med pressen, en bred pallette af aktører fra blandt andet Christiansborg og sundhedsvæsenet. Vi er aktive på Twitter, Facebook og LinkedIn. Vi søger en studerende, der kan hjælpe os med at løfte en række kommunikationsopgaver, så vi står endnu stærkere i vores politiske kommunikation.

 

Jobbet er todelt, men fælles for de to funktioner er, at arbejdet med sociale medier fylder meget:

 

 • Du skal assistere vores presserådgivere med research-, analyse- og skriveopgaver samt medieovervågning. Hvis dit sprog er skarpt og flydende, er der også mulighed for at skrive debatindlæg og artikler

 • Du skal assistere vores digitale redaktør i det daglige arbejde med hjemmesiden regioner.dk og andre opgaver med digital kommunikation

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de 9 øvrige medarbejdere i Danske Regioners kommunikations-afdeling, som blandt andet står for pressehåndtering, sociale medier, kampagner, hjemmeside og grafiske opgaver. Dine opgaver vil variere, og du skal kunne se dig selv løse forskellige opgaver med forskellige grader af ansvar og indflydelse.

 

Dine arbejdsopgaver 

 • Deltage i vores aktivitet på sociale medier

 • Redigere og kvalitetssikre indhold til hjemmesiden regioner.dk

 • Overvåge medier og stå for research

 • Skriveopgaver, herunder evt. skrive debatindlæg og artikler

 • Assistance med grafiske opgaver (bl.a. infografiks og foto)

 • Praktiske opgaver i forbindelse med konferencer o.l.

 

Dine kvalifikationer 

 • Erfaring med (web)kommunikation og sociale medier

 • Nyheds- og samfundsinteresseret

 • Kan arbejde under tidspres, når det er nødvendigt

 • Interesse for og gerne indsigt i politik

 • Læser journalistik, statskundskab, kommunikation eller lignende

 

Hvad tilbyder vi dig?

Du får chancen for at arbejde i en politisk interesseorganisation, som er med til at sætte dagsordenen på Danmarks største velfærdsområde - sundhedsområdet. Du er med i indsatsen for at skabe bedre sundhed for danskerne og kan også gøre en forskel ift. miljø, klima og uddannelse, som er andre af regionernes arbejdsfelter. Danske Regioner har en kultur, hvor vi vægter fleksibilitet, hjælpsomhed og engagement. Som studentermedarbejder i Kommunikation kommer du til at lære en masse og bliver en del af en klub med de andre studenter i huset.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK vedrørende ikke-tjenestemandsansatte kontorlærlinge og kontorfunktionærer. Der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamen, opgaveskrivning m.v. Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning via linket senest den 25. marts. Vi holder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfrist Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte digital redaktør Lars Herning på lhe@regioner.dk.

 

 

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Del dette job

Kontakt
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
25-03-2019
Kviknummer
LJA-71393069
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
25-03-2019
Kviknummer
LJA-71393069
Jobtype
Studenterjob
Fag
Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed