Gem annonce

Studentermedarbejder til IDA Ledelse og kurser

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2021

Vil du være med til at skabe Danmarks måske største lederkonference?

Vil du bidrage til at udvikle IDAs store årlige lederkonference Ledelse der Styrker, som består af ca. 15-20 faglige indlæg om ledelse? Konferencen afholdes fysisk såvel som online og vi udvikler hele tiden formatet, så den matcher virkeligheden og efterspørgslen.

Ingeniørforeningen, IDA søger en studentermedarbejder 15-20 timer om ugen til at arbejde med vores årlige lederkonference samt bistå med at udvikle vores andre ledelsesaktiviteter og arrangementer, som vi tilbyder vores medlemmer. Op til og under konferencen skal du dog regne med at bruge ekstra arbejdstimer.

Som studentermedarbejder er det vigtigt, at du er skarp til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt; at du kan holde mange bolde i luften på en gang og at du er god til struktur og it-systemer. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at redigere hjemmesider og andre online medier. Det er også rigtig godt, hvis du interesserer dig for de nyere ledelsesteorier og begreber og kan spotte nye tendenser inden for området samt nye digitale måder at arrangere konferencer og events på.

Du skal indgå i tæt samarbejde med den fagligt ansvarlige chefkonsulent og andre kolleger i afdelingen Ledelse og Kurser, hvor I i fællesskab og ud fra medlemmernes interesser og ønsker fastlægger det faglige indhold i konferencen "Ledelse der Styrker" og andre tilbud til IDAs ledermedlemmer. Din opgave bliver at koordinere og holde tråd i de mange indlægsholdere og samarbejdspartnere samt skrive salgsmateriale og tekster til konferencesitet og nyhedsbreve. Derudover vil der være andre opgaver relateret til opgaveporteføljen.

Dine opgaver bliver at:

 • tage kontakt med og invitere eksperter og erhvervsledere

 • koordinere og holde tråd i de mange indlægsholdere og samarbejdspartnere

 • skrive sælgende oplæg og tekster, der formidler indholdet til konferencen Ledelse der Styrker samt andre tilbud til IDAs leder-medlemmer

 • oprette og vedligeholde konference-sitet

 • udføre andre arbejdsopgaver relateret til området Ledelse og Kurser

 • holde øje med nye ledelsesbegreber og tendenser

 • indgå i et team og aktivt sparre omkring opgaverne

 

Vi forestiller os at du er i færd med at læse din bachelor eller kandidatgrad på CBS/DTU Management eller lignende og lægger vægt på, at du:

 • er god til struktur og it-systemer måske kender du til CRM eller et nyhedsbrevssystem. Vi bruger hhv. umbraco og apsis

 • skriver godt, levende og præcist

 • kan lide at tale med mange forskellige oplægsholdere og samarbejdspartnere

 • kan have mange bolde i luften på en gang

 • er villig til at træde til og yde lidt ekstra før og under konferencen

 • har interesse for ledelse

 • kan tænke markedsorienteret

 • kan arbejde selvstændigt og tager initiativ

 • er udadvendt og kontaktskabende og har humoristisk sans

 

Vi tilbyder

Et spændende studiejob med faglige udfordringer. En afdeling med et stort engagement, højt humør og en uformel omgangstone. På IDA-kontoret i København sidder vi i åbne kontorer med udsigt til vandet, der er gratis kaffe og frugt samt mulighed for at købe frokost og aftensmad fra IDAs gode køkken.

I IDA arbejder vi fri af tid og sted, hvilket giver dig stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefudvikler Vibeke Ahlmann, vah@ida.dk, telefon 3318 4771.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest tirsdag d. 12. april 2021. Jobsamtaler afholdes torsdag 16. april.

Bemærk, at vi ikke tager imod ansøgninger via e-mail, men at du kun kan søge stillingen ved at trykke på "Send ansøgning" nedenfor.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81865776
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2021
Ansøgningsfrist
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81865776
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce