Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-11-2018

Har du lyst til at arbejde med spændende danske og internationale sikkerhedspolitiske problemstillinger og tæt på den politiske beslutningsproces?

Så kan du søge den ledige stilling som studentermedarbejder i Forsvarsministeriets kontor for stabiliseringsindsatser og operationer. Stillingen er ledig til besættelse snarest.


Om os

Kontoret er ansvarligt for etablering af og opfølgning på politiske beslutninger om indsættelser af kapaciteter fra Forsvaret, Beredskabet og Hjemmeværnet såvel internationalt som nationalt, herunder i Østersøen, Nordatlanten og Arktis. Kontoret er dertil ansvarligt for krisestyring og Forsvarsministeriets støtte til andre myndigheder, fx politiet, ligesom det fungerer som sekretariat for Skibsfartens og Luftfartens Redningsråd.

Kontoret er tillige ansvarligt for internationale stabiliseringsindsatser, kapacitetsopbygning og samtænkning (bl.a. i regi af Freds- og Stabiliseringsfonden) samt for sagsområder relateret til FN og OSCE, herunder våbenkontrol mv. Dertil har kontoret landeansvaret for lande i Mellemøsten, Asien, Afrika, Latin- og Sydamerika samt Storbritannien og Frankrig.

Kontoret består af i alt ti medarbejdere inklusiv kontorchefen, herunder såvel militære officerer som civile akademikere.

Tempoet i kontoret er højt, og arbejdsopgaverne er dynamiske, udfordrende og oftest deadline drevne.

Om stillingen

Som vores nye kollega får du i samarbejde med engagerede og erfarne kolleger, herunder kontorets anden studentermedarbejder, mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver. Du assisterer blandt andet ved udarbejdelse af håndakter, besvare anmodning om af aktindsigt, hjemmesideopdatering samt planlægning og afholdelse af seminar. Desuden varetager du praktiske opgaver som mødeforberedelse og -koordination (eksempelvis i forbindelse med møder i Udenrigspolitisk Nævn), informationssøgning mv.

De konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og kontorets løbende prioritering af opgaver.

Stillingen er placeret i Forsvarsministeriet i København, Holmens Kanal 9.

Om dig

Du har lyst til at arbejde med flere forskelligartede opgaver, interesse for internationale sikkerhedspolitiske problemstillinger og mod på udfordringer.

Vi lægger vægt på, at du har politisk forståelse samt gode analytiske evner. Du besidder gode samarbejdsevner, formår at arbejde selvstændigt samt under pres. Herudover er du god til at formidle budskaber på skrift og tale, og du kan formulere dig kort og præcist både på dansk og engelsk. Endelig er du udadvendt og positiv af natur, og du engagerer dig i dine opgaver og dit arbejde.

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse med mindst 2 års gennemførte studier bag dig.

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i et spændende og travlt kontor, hvor resultater og samarbejde spiller en stor rolle. Vi er desuden engagerede og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en social dimension.


Ansættelsesvilkår

Som studentermedhjælper, der beskæftiges som kontorfunktionær i staten, ansættes og aflønnes du efter OAO-S-fællesoverenskomsten. Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 123,05 129,08 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,08 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer også, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Din arbejdstid vil gennemsnitligt være 15 timer pr. uge.

Din ansættelse som studentermedarbejder er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Emilie Vagnø Dahl på telefon 22 88 27 33 eller via mail evd@fmn.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR- Konsulent, Anett Kronborg, fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9135.

Ansøgningsfrist er den 15. november 2018. Samtaler forventes afholdt snarest herefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Del dette job

Kontakt
Forsvarsministeriet, Departementet
Holmens Kanal 42
1060 København K
Tlf
72819129
Praktisk information
Oprettet
05-11-2018
Udløber
15-11-2018
Kviknummer
LJA-67483368
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet, Departementet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København K
Tlf 72819129
Praktisk information
Oprettet
05-11-2018
Udløber
15-11-2018
Kviknummer
LJA-67483368
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed