Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder til Dataintegration og - analyse på Statens Serum Institut

SSI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-04-2021
Har du lyst til at deltage i udvikling af automatisk overvågning af smitsomme sygdomme sammen med engagerede kollegaer i et tværfagligt og internationalt miljø? Så er det muligvis dig, vi søger til en stilling som student i Sekretariatet for Dataintegration og -analyse på Statens Serum Institut (SSI).

Om os
Infektionsberedskabet varetager den forskningsbaserede nationale - og internationale overvågning af infektioner. Dette omfatter bl.a. det digitale infektionsberedskab, special- og beredskabsdiagnostisk, rådgivning af sundhedsvæsen og myndigheder, samt deltagelse i det operationelle beredskab mod infektiøse trusler. Vi undersøger og udreder sygdomsudbrud. Vores formidling er rettet mod borgere, sundhedsfaglige personer samt nationale og internationale institutioner og myndigheder.

Sekretariatet for Dataintegration og -analyse (DIAS) er en del af Infektionsberedskabet.

Vi samarbejder tæt med de øvrige afdelinger på Statens Serum Institut omkring behandling af data for smitsomme sygdomme, drift af overvågningssystemer og udvikling og digitalisering af infektions og vaccinationsovervågningen. Vi driver nationale IT-udviklingsprojekter i samarbejde med Sundhedsdatastyrelsen og regionerne.

Vi har ansvaret for drift og udvikling af MiBa (Den danske mikrobiologidatabase), der udgør en vigtig datakilde for både det digitale infektionsberedskab og for regional patientbehandling. Vi har også ansvaret for HAIBA (Healthcare-Associated Infections database) til automatisk overvågning af sundhedssektorerhvervede infektioner i Danmark.

Din hverdag hos os
I Infektionsberedskabet er vi ca. 250 ansatte i et tværfagligt og internationalt miljø. I Dataintegration og -analyse er vi ca. 30 ansatte med sundhedsfaglig, akademisk og IT-mæssig baggrund.

Vi er en del af Danmarks beredskab, så to dage er sjældent ens. Vi udvikler løsninger til automatiserede dataanalyser og -leveringer. Jobbet vil omfatte vekslende opgaver, dynamik i løsningerne og vil være præget af at være et område i rivende udvikling. Vi bruger agile metoder, og vi skal kunne agere på akutte problemstillinger.

Vores arbejde har i det sidste års tid været præget af covid-19. Vi indhenter, tilrettelægger, analyserer og distribuerer de allermest centrale data, der bruges i covid-19 overvågningen. Så vi er midt i orkanens øje.

Der er tale om en stilling i krydsfeltet mellem statistik, epidemiologi og datamanagement tilknyttet MiBa og udvikling af den MiBa-baserede digitale overvågning.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • varetage overvågningsopgaver baseret på MiBa og andre relaterede registerbaserede overvågningssystemer
  • varetage opgaver i relation til datavalidering
  • assistere i den forskningsbaserede infektionsovervågning
  • foretage centrale datakoblinger samt digitaliserings- og automatiseringsprocesser forbundet hermed, herunder visning i interaktive dashboards.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er i gang med en akademisk uddannelse inden for områderne folkesundhedsvidenskab, matematik eller computer science. Derudover forventer vi, at du har erfaring med databehandling, herunder automatisering og validering.

Vi ser gerne, at du har:

  • stærke programmeringskundskaber, inden for SAS, R og evt. Python
  • erfaring med opgørelser og visualisering af data, gerne med ArcGIS online
  • erfaring med nationale sundhedsregistre og databaser
  • stærke samarbejdsevner
  • gode evner til kommunikation i skrift og tale på både engelsk og dansk
  • godt kendskab til Microsoft Office pakken (inkl. Excel og Access).
Du er åben og udadvendt og kan indgå i samarbejde med et team af både epidemiologer, læger, datamanagere og IT-arkitekter, og du kan kommunikere problemstillinger med andre uanset deres faglige baggrund.

Vi lægger endvidere vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ, påtage dig ansvar og bevare overblik.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og udfordrende job i et spændende arbejdsmiljø, hvor vi sætter faglighed, ansvarlighed og professionalisme i højsædet. Vi tilbyder et job, hvor du kan gøre en forskel. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med egen idrætsforening, som tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Vi er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker ifølge fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte læge Sophie Gubbels på tlf. 3268 8338.

Er du interesseret?
Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 18.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

SSI

Adresse 1
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Tlf
31501933
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
32688338
Praktisk information
Oprettet
21-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81990700
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SSI

Adresse
Artillerivej 5
2300
København S
Tlf: 31501933
Praktisk information
Indrykket
21-04-2021
Ansøgningsfrist
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81990700
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Strategi og udvikling
Beliggenhed