Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder med fokus på naturforvaltning

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
13-10-2020
Brænder du for naturen og naturforvaltning? Er du god til at arbejde struktureret og engageret med varierende opgaver? Så kan det være dig vi mangler.
Om os
Du vil indgå i Natur- og affaldsafdelingen, hvor vi samarbejder uformelt på tværs af vores fagligheder. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejde foregår på en ligefrem og rummelig måde og at vores omgangstone er respektfuld og uformel. Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, og har fokus på at levere service af høj kvalitet til borgere, politikere, kollegaer m.fl.
Dine arbejdsopgaver
Vi søger en studentermedarbejder til at assistere i naturgruppen. Du skal have mod på at bidrage til løsning af mange forskelligartede opgaver. Det kan bl.a. dreje sig om:
  • Diverse administrative opgaver
  • Myndighedsbehandling primært efter naturbeskyttelseslovens 3
  • Myndighedsbehandling efter husdyrbrugsloven og tilhørende bekendtgørelser
  • Administration af indsatsen med bekæmpelse af kæmpe-bjørneklo
  • 3-registrering og vedligehold af 3-lag på Miljøportalen
Om dig
Du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse inden for miljø og bæredygtighed, naturforvaltning, biologi eller anden relevant naturvidenskabelig uddannelse og har mindst ét år tilbage.
 
Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og er klar på både administrativt arbejde, dialog med borgere og at levere faglige bidrag til opgaveløsningen. Du er god til at arbejde selvstændigt og er omhyggelig. Du er organiseret og god til at holde styr på dokumenter, mails, møder og deadlines.
 
Derudover kender du til administrative IT-værktøjer, såsom ESDH, GIS, Q-GIS og Office-pakken.
 
Om stillingen
Stillingen er placeret i Center for Teknik og Miljø, hvor vi på rådhuset er ca. 30 medarbejdere, som sidder sammen på storrumskontor.
 
Center for Teknik og Miljø ligger på det nye Egedal Kommune Rådhus, som ligger lige ved Egedal Station, med S-togafgang til og fra København og Frederikssund hver 10. min. i myldretiden.
 
Udover moderne kontorfaciliteter tilbyder vi god kantineordning, personaleforening og lækre træningsfaciliteter.
 
Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.
 
Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgninger, inkl. CV og karakterudskrifter, skal være os i hænde senest søndag den 25. oktober 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44. Tiltrædelse snarest muligt.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftale mellem HK og KL. Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstiden og tilpasser den i forhold til din undervisning og eksamener. Du vil få et varieret og udfordrende job med mulighed for at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med administrationens øvrige medarbejdere.
 
Yderligere oplysninger
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sagsbehandler Rikke Storm-Ringström på tlf. nr.:  7259 7315 eller afdelingsleder Jeanette Christensen på tlf. nr. 7259 7333.
 
Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Egedal Kommune

Adresse 1
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Tlf
+4572596232
Adresse 2
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2020
Udløber
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81266683
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Egedal Kommune

Adresse
Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Tlf: +4572596232
Praktisk information
Indrykket
13-10-2020
Ansøgningsfrist
25-10-2020
Kviknummer
LJA-81266683
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed