Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedarbejder med flair for tal og analyser

Yngre Læger

Storkøbenhavn

Indrykket
14-06-2018

Har du flair for tal og undersøgelsesmetoder og har du lyst til at være med til at udarbejde analyser, lave medlemsundersøgelser og formidle resultaterne i strategisk øjemed, og har du lyst til at være en del af et dynamisk team af medarbejdere i en markant medlemsorganisation på sundhedsområdet? Så kan et studenterjob i Yngre Læger være noget for dig.

Om opgaverne
Som student i Yngre Læger er du en del af teamet, og opgaverne vil dels være nogle, du selv følger op på, dels mere ad hoc prægede analyser og undersøgelser. Det kan fx være:

  • Udarbejde analyser og notater om lægernes forhold bredt forstået i relation til arbejdsmar-keds- og videreuddannelsesforhold.

  • Undersøge medlemmernes syn på forskellige forhold. Du kommer til at lave undersøgelser af både kvalitativ og kvantitativ karakter og udarbejde analyser på baggrund af besvarelserne.

  • Bidrage til opdatering af hjemmesider og formidling af resultater i øvrigt.

  • Være med til at arrangere møder og konferencer.

  • Du skal sætte dig ind i de yngre lægers overenskomst og videreuddannelsesforhold.

Om dig
Du skal arbejde selvstændigt og være engageret i arbejdsmarkedsforhold og medlemsorganisationers opgaver og rolle i samfundet. Du har erfaring med Office-pakken, og kendskab til design og gennemførelse af kvantitative og kvalitative undersøgelser som fx fokusgruppeinterview vil være en absolut fordel.

Du har god analytisk sans, og du kan formidle og udtrykke dig let tilgængeligt i skrift og tale. Du er i gang med en uddannelse som cand.scient.pol. eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og du har evnen til at danne dig et overblik og sætte dig ind i nyt stof.

Om os
Sekretariatet består af 30 medarbejdere, og vi bor ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Foreningen af Speciallæger, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone. Arbejdstiden forventes at blive 10-15 timer ugentligt, lønnen er efter overenskomst.

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest den 29. juni. Vi holder ansættelsessamtaler den 3. juli. Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Bo Rahbek, tlf. 3544 8440.

Yngre Læger er den faglige organisation for underordnede læger, og Yngre Lægers formål er at varetage de faglige og økonomiske interesser for de godt 13.000 medlemmer. Se mere om Yngre Læger på www.yl.dk


Del dette job

Kontakt
Yngre Læger
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
29-06-2018
Kviknummer
LJA-62348665
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
29-06-2018
Kviknummer
LJA-62348665
Jobtype
Studenterjob
Fag
Analyse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed