Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterjob til DI's erhvervspolitiske indsats i Hovedstaden

DI

Storkøbenhavn

Indrykket
23-08-2019

DIs regionalforening i Hovedstadsområdet søger ny kollega fra et samfundsfagligt studie med gode kommunikative evner til et afvekslende og udfordrende studenterjob.

DI (Dansk Industri) har 18 regionalforeninger, der på lokalt plan søger indflydelse gennem opinionsdannelse og ved at synliggøre virksomhedernes betydning over for kommunerne. Regionalforeningerne arbejder for at forbedre de kommunale erhvervsvilkår inden for en bred vifte af områder som f.eks. kommunal sagsbehandling, skatter, gebyrer og afgifter, kommunal jobformidling, uddannelse, lokal infrastruktur og meget andet.

DIs største regionalforening er DI Hovedstaden, der omfatter de 28 kommuner i Hovedstadsområdet med over 3.000 medlemsvirksomheder.

Om jobbet
Du skal i jobbet assistere og indgå i tæt samarbejde med konsulenten, der har ansvaret for kontakten med de 28 kommuner i hovedstadsområdet.

Du får et afvekslende job, hvor du kommer til at hjælpe med alle aspekter af DIs lobbyindsats over for kommunerne.

Det omfatter bl.a.:

 • Forberede mødemateriale og sætte møder op med borgmestre, andre politikere og kommunale embedsmænd

 • Formulere læserbreve og udarbejde oplæg til artikler i regionale medier

 • Assistere med at udarbejde oplæg om erhvervspolitik (herunder power points) - Assistere med at udarbejde notater og andet mødemateriale til bestyrelser og udvalg

 • Kontakt med og indhentning af informationer hos DIs medlemsvirksomheder i Hovedstadsområdet

 • Bistå med diverse ad hoc opgaver

 • Assistere og indgå i tæt samarbejde med konsulenten, der har ansvaret for DI Hovedstaden, og indgå i et team sammen med afdelingens chef og de øvrige ca. 20 medarbejdere, der betjener de 18 regionalforeninger.

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med konsulenten for DI Hovedstaden og DIs øvrige medarbejdere.

Du får:

 • God studierelevant erhvervserfaring

 • Spændende og varierede arbejdsopgaver

 • Kendskab til arbejdsgangen i en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation

 • Opbygning af basale lobbyværktøjer

 • Indsigt i kommunal- og regionalpolitiske problemstillinger

 • Mulighed for selvstændige opgaver og kompetenceudvikling

Om dig
Frem for alt brænder du for at hjælpe danske virksomheder med at vinde fremtiden. Du har interesse for lokal erhvervspolitik, kommuner og regional erhvervsudvikling for som vi siger: Global konkurrenceevne starter lokalt.

Du er studerende inden for det samfundsfaglige felt på enten bachelor- eller kandidatniveau og har minimum et år tilbage af din samlede uddannelsestid.

Fagligt har du gode analytiske evner og har et godt kendskab til Excel og Office-pakken i øvrigt og IT er ikke fremmed for dig. Foruden flair for tal har du gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt og formår at forklare det komplekse simpelt.

Du er glad for at netværke og er en god samtalepartner, som vil nyde at tale med og blive klogere på både medlemmer, kolleger og samarbejdspartnere.

Det er vigtigt for os, at du er samarbejdsorienteret, struktureret og servicemindet. Du har mod på at håndtere mange opgaver af forskellig karakter i et politisk miljø, der medfører en hverdag med skiftende tempo, og du er god til at arbejde selvstændigt.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, der tilrettelægges i samarbejde med dig. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksaminer og lignende spidsbelastninger på studiet.

Vi sidder i et moderne og inspirerende kontormiljø i Industriens Hus centralt placeret ved Rådhuspladsen i København. Du bliver en del af DIs netværk på 100 studenter, som arrangerer forskellige aktiviteter.

Tiltrædelse
1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Interesseret?
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos konsulent i DI Hovedstaden Amalie Ulrich på mobil 3016 6519. Send din ansøgning, CV og udskrift af eksamenspapirer online snarest muligt og senest onsdag den 11. september 2019.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75054924
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-08-2019
Ansøgningsfrist
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75054924
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed