Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterjob i DI's afdeling for Medlemsforeninger

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-10-2021

Er du god til at skrive fængende nyheder og invitationer? Har du interesse for produktionsvirksomheder, eksport, uddannelse og grøn omstilling? Hvis ja, så er du måske vores nye studentermedarbejder til DIs afdeling for Medlemsforeninger.

 

Flere end 100 foreninger har valgt at være en del af DI. Vi søger nu en studentermedarbejder, der særligt skal arbejde med kommunikationsopgaver for de to DI-foreninger Industriens Arbejdsgivere i Danmark (IAD) og Kjøbenhavns Smedelaug (KSL). Opgaverne vil blandt andet være udarbejdelse af nyhedsstof til foreningernes forskellige kanaler, opdatering af hjemmesider, opbygning og drift af LinkedIn og anden SoMe-aktivitet.

 

Herudover vil der være en række opgaver knyttet til, som eksempelvis kan indeholde datasøgning og bearbejdning, kampagneindsatser, forberedelse af dokumenter og præsentationer. Du skal have sans for at omsætte data til relevante nyheder, kunne prioritere din tid, have styr på det tekniske ved de forskellige kommunikationskanaler, og selvfølgelig være skarp i detaljen det gælder både tal og grammatik. Og ikke mindst skal du have en interesse og et flair for at omsætte og beskrive industriens interesser.

 

Du bliver en del af et team af studentermedarbejdere, der arbejder tæt sammen med erfarne foreningskonsulenter om at varetage foreningernes interesser. Du kan derfor forvente et studiejob, hvor du får masser af faglig indsigt i specifikke brancheudfordringer, og hvor du bliver en del af DIs arbejde for at hjælpe virksomhederne. Arbejdsstedet er Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København, og du kan se frem til en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer ugentligt.

 

Du kommer til at arbejde med at:

 • udarbejde nyhedsstof til foreningernes forskellige kanaler

 • udarbejde invitationer og andet markedsførings- og præsentationsmateriale

 • opdatere hjemmeside, webplatforme og LinkedIn

 • forberede præsentationer og mødemateriale til bestyrelse og udvalg

 • bistå i planlægningen af medlemsmøder og andre aktiviteter

 • registrere medlemmer og aktiviteter i DIs it-systemer.

 

Vi forventer, at du:

 • studerer journalistik eller er i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse

 • er god til at skrive og vinkle nyhedshistorier

 • har styr på grammatik og tegnsætning

 • har sans for god layout

 • har erfaring med SoMe og videoredigering

 • har mod på at sætte dig ind i programmer som f.eks. InDesign og Adobe Premiere Pro

 • er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde

 • har en stærk analytisk sans og kan bearbejde data

 • trives med både rutineprægede og varierende opgaver og kan bevare overblikket i travle tider.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift snarest muligt og senest tirsdag den 2. november 2021 via ansøgningslinket. Vi er klar til tiltrædelse hurtigst muligt.

 

For yderligere information kontakt underdirektør Lisbeth Heyde på tlf. 2949 4620 eller lin@di.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

 

 

Vi hjælper danske virksomheder med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en mission om at hjælpe danske virksomheder med at vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

 

I DI arbejder du sammen med mere end 800 kolleger og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI's medlemmer - både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet - ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

 

Vi er drevet af viden, og vi arbejder sammen for at nå vores mål

 

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har respekt for viden - og et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for at blive dygtigere og udvikle dig.

 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved, at du har ansvar og indflydelse på egne arbejdsopgaver, og vi har en kultur, hvor vi arbejder sammen og hjælper hinanden.

 

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger - og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

 

Bemærk

Vi sender en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

 

Vi oplever desværre, at mails sendt fra os opfanges i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk

 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

 

Læs mere om DI: di.dk/job

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
02-11-2021
Kviknummer
LJA-82840345
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-10-2021
Ansøgningsfrist
02-11-2021
Kviknummer
LJA-82840345
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed