Gem annonce

Studenterjob i DI uddannelsespolitik analyse og research

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021

Vil du være med til at udarbejde analyser og researche om erhvervs-og arbejdsmarkedsuddannelser og sikre, at DIs dagsorden om praktikpladser, rekruttering af unge og voksne og udvikling af kurser målrettet virksomhedernes behov er synlig? Så har vi i DIs enhed for erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser et ledigt studenterjob.

 

Om os

I DIs enhed for erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser beskæftiger vi os med uddannelsespolitik knyttet til de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser m.m. Vi varetager bl.a. udviklingen og driften af en lang række erhvervsuddannelser i tæt samarbejde med vores medlemsvirksomheder og fagbevægelsen. Vi arbejder for, at uddannelsessystemet kan bidrage til, at virksomhederne kan få opkvalificeret og uddannet deres nuværende og fremtidige medarbejdere.

 

Om jobbet

Vi søger en student, der kan bistå os med opgaver både af kvalitativ og kvantitativ karakter i samarbejde med enhedens anden studentermedhjælp og enhedens konsulenter. Vi ser gerne, at du har erfaringer med at researche og afrapportere i et let forståeligt sprog, og at du nemt kan sætte dig ind i nye områder. Enheden udarbejder løbende en række kvantitative analyser, og det vil være en fordel med kendskab til udtræk og behandling af større datamængder. Du vil blive inddraget i enhedens faglige diskussioner om uddannelse og uddannelsespolitik, og du vil opnå en solid viden om området.

 

Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til dit studie og udgør i gennemsnit 15 timer om ugen.

 

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

 

Om dig

Vi søger en student med en samfundsfaglig baggrund f.eks. sociologi eller statskundskab. Vi forestiller os, at du har læst i et par år. Det er en fordel, hvis du har gode kommunikationsevner, da vi gerne vil inddrage vores kommende student i afrapporteringsopgaver både internt og eksternt. Vi arbejder i enheden meget med data, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab og erfaringer med at databehandle bl.a. i Excel, SAS og Python og er interesseret i at lære mere. Vi sørger for yderligere introduktion til programmerne.

 

Vi har en uformel tone i enheden og løser ofte opgaver i tæt samarbejde med hinanden.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Mette Louise Pedersen på tlf. 2329 0151. Du sender din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via ansøgningslinket senest 1. februar. Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 og 7.

 

Tiltrædelse: 1. marts eller snarest efter.

 

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
01-02-2021
Kviknummer
LJA-81578470
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2021
Ansøgningsfrist
01-02-2021
Kviknummer
LJA-81578470
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce