Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterjob i DI salg og rådgivning inden for Dansk Industris faglige netværk

Dansk Industri, DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2019

Netværk er en højt prioriteret medlemsservice blandt DI's medlemsvirksomheder. DI ønsker at være sine medlemmernes foretrukne netværksudbyder. I vores bestræbelser på at imødekomme medlemsvirksomhedernes efterspørgsel efter en bred palette af kompetente netværksgrupper, søger vi en selvstændig studentermedhjælper med et stort drive og overblik.

 

Om jobbet

Din arbejdsopgave består i at gennemføre gode og kvalificerede samtaler og tilbyde DI's mange medlemsvirksomheder relevante netværksmuligheder inden for forskellige fagområder. Profilerne du skal i dialog med, finder du gennem leadgenerering i forskellige databaser. Dialogen med de potentielle netværksmedlemmer foregår over telefonen.

 

I samarbejde med dine kollegaer sikre du, at DI's netværksgrupper er udbytterige for vores medlemmer. Dette gøres gennem grundig research og behovsafdækning, så du sørger for at medlemmerne bliver matchet med den rigtige netværksgruppe. Du vil samarbejde med netværksgruppernes mødeledere, så både de og du har de bedste forudsætninger for at rekruttere de rigtige medlemmer til vores værdifulde netværksmøder.

 

Om dig

Du er god til at have samtaler, interesserer dig for dansk erhvervsliv og motiveres af højt tempo, konkrete mål og at skabe resultater. Du har måske erfaring med salg af komplekse produkter, men det er ikke et must.

 

Andre kendetegn kunne være:

  • et stort drive

  • trives med faste rammer

  • struktureret

  • detaljeorienteret

  • velformuleret og interessant i dine samtaler

  • professionel og faglig stolt

  • at du kan arbejde 15 timer om ugen.

 

Om os

Netværksteamet er et dynamisk og spændende team bestående af seks konsulenter og fem studenter.

 

Vi er en del af DI's afdeling for Ledelsesudvikling og Produktivitet, der udbyder netværk, kurser og konferencer til DI's medlemsvirksomheder.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte fagleder Thomas Høgh Henriksen på 2383 9613.

 

Samtaler afholdes løbende, så send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest 15. oktober.

 

 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

 

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DIs medlemmer både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

 

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

 

Læs mere om DI: www.di.dk/job   

 

Bemærk

Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

 

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Industri, DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
19-09-2019
Udløber
15-10-2019
Kviknummer
LJA-75761241
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Industri, DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2019
Ansøgningsfrist
15-10-2019
Kviknummer
LJA-75761241
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Salg og markedsføring
Beliggenhed