Gem annonce

Studenter til administrative og koordinerende HR-opgaver

Digitaliseringsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2024

Drømmer du om at få hands-on erfaring og indblik i hele HR-paletten i en styrelse, som sætter retningen for digitaliseringen af Danmark? Hvis det lyder som noget for dig, så søger vi lige nu to studentermedhjælpere, som vil bringe faglige og personlige kompetencer i spil i samarbejde med vores HR-team.

 

Om stillingen

Du bliver en del af vores HR-team, som er placeret i Direktions- og kommunikationssekretariat. Vi er 12 kolleger i teamet, som varetager opgaver inden for hele HR-paletten og har daglig sparring og dialog med både direktionen, chefer og medarbejdere.

 

Du kommer til at tage del i de daglige driftsopgaver og samtidig være ansvarlig for dine egne områder, for eksempel vores interne studenternetværk, administration af barselsklub og/eller planlægning af karrieremesser.

 

Hverdagen og arbejdsopgaverne vil variere i indhold og form. Nogle dage vil du fordybe dig i faste opgaver, mens andre dage vil kræve, at du er opsøgende og koordinerende med medarbejdere i hele styrelsen, deltager i udviklingsopgaver eller understøtter faglige og sociale arrangementer.

 

Opgaverne er mangeartede, men du vil blandt andet understøtte HR-teamet med at:

  • oprette stillingsannoncer og sende afslag gennem vores HR-platform Talentech

  • administrere og journalisere personalesager

  • koordinere og planlægge employer branding aktiviteter, for eksempel karrieremesser

  • bidrage til HR-koncepter som introduktionsmøder for nye medarbejdere og barselsklub

  • besvare henvendelser i vores HR-postkasse og opdatere vores intranet

  • planlægge og afholde sociale arrangementer for styrelsen som rundboldturnering og DHL

  • drive vores interne studenternetværk.

Om dig

Det er en fordel, hvis du synes ovenstående lyder spændende. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for HR-området på enten bachelor- eller kandidatniveau.

 

Du vil passe godt til stillingen, hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af nedenstående punkter:

  • Som person er du udadvendt, nysgerrig og opsøgende både på det faglige og menneskelige plan.

  • Du er initiativrig og proaktiv i din tilgang, følger opgaver til dørs og trives i et arbejdsmiljø, hvor dagene ikke er ens.

  • Planlægning og processer er en væsentlig del af stillingen hos os, derfor lægger vi vægt på, at du er organiseret og struktureret.

Stillingen er ideel for dig, som har lyst til at lære hele HR-paletten at kende og gerne vil udvikle kompetencer i samarbejde med et fagligt stærkt team.

 

Om os

Du bliver en del af HR-teamet, som er et engageret team med forskellige uddannelsesbaggrunde og erhvervserfaring inden for HR-området. HR teamet er en del af Direktions- og kommunikationssekretariatet, der arbejder med forskellige fagområder som direktionsbetjening, administration, HR, kommunikation og presse.

 

Vores vigtigste opgave i HR er at skabe de organisatoriske rammer for, at styrelsens ansatte kan trives i deres arbejde. Vi er også ansvarlige for styrelsens personaleadministration. For eksempel rådgiver vi om rekruttering, ferie, tidsregistrering, intern rokering, fratrædelser, lønforhandlinger og personalejuridiske udfordringer. Derudover driver vi en række tværgående organisatoriske indsatser som medarbejdertrivselsundersøgelser, performance-, udviklings- og lønsamtaler, onboarding af nye medarbejdere, barselsklub, ledelsesevalueringer, lederudvikling samt karriereudvikling.

 

På kontoret, der er placeret helt centralt i København, værdsætter vi det sociale samvær. Du vil derfor opleve en uformel tone, hvor vi gerne deler små anekdoter fra hverdagens eventyr. Du bliver desuden en del af et godt og festligt studenterfællesskab på tværs af styrelsen.

 

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

 

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 400 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores arbejde på www.digst.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om to ledige stillinger som timelønnet studentermedhjælper ca. 15 timer om ugen.

 

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

 

Vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med ferie og eksamensperioder, og vi forventer, at du også er det i perioder med større arbejdsbelastning.

 

Ansættelsesområdet er Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliserings- og Ligestillingsministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen og Danmarks Statistik.

 

Digitaliseringsstyrelsen er placeret på Landgreven 4, 1301 København.

 

Flere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Ea Elizabeth Roldgaard, på mail: eaerol@digst.dk eller telefon: +45 29 46 79 47 i uge 28 og 29. I uge 30, 31 og 32 kan du kontakte fuldmægtig Gry Kjær Jacobsen på mail: gryjac@digst.dk eller telefon +45 21 54 58 95 eller fuldmægtig Kamilla Höi Pedersen på mail: kamped@digst.dk eller telefon +45 21 51 13 29. Du er velkommen til at skrive en sms, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen Søg stillingen senest den 11. august 2024.

 

Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende frem til uge 35. Vi håber at kunne byde vores nye kollegaer velkommen den 15. september 2024.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

11-08-2024

 

Hjemmeside

www.digst.dk/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1017 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2024
Udløber
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85585977
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Digitaliseringsstyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-07-2024
Ansøgningsfrist
11-08-2024
Kviknummer
LJA-85585977
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce