Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenter med interesse for politik og klima

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2023

Interesserer du dig for klima, energi, miljø, landbrug, mobilitet eller erhverv i en kommunal virkelighed? Så har du lige nu muligheden for at blive en af vores fire nye studentermedhjælper i KLs kontor for Klima og Erhverv.

I KLs Center for Klima og Erhverv sætter vi handling bag ordene om, at klimapolitik er lokalpolitik. KL varetager kommunernes interesser over for staten og regionerne, og faciliterer projekter og videndeling blandt kommunerne. Kontoret arbejder med politikformulering, dannelse af partnerskaber, projektudvikling samt afholdelse af webinarer, netværksaktiviteter og konferencer. Fire af vores nuværende dygtige studenter skal i praktik, og vi har derfor brug nye, dygtige kræfter i vores team.

Om stillingerne

Som student er du primært tilknyttet et eller flere fagområder, hvor du skal bidrage til KLs medlemsnetværk, opgaver og interessevaretagelse. Klimadagsordenen fylder meget på hvert enkelt område, ligesom vi også arbejder for at understøtte kommunernes implementering af deres klimahandlingsplaner gennem partnerskabet Klimaalliancen.

Der er lige nu fire studenterstillinger ledige; henholdsvis søger vi to studenter til Team Kultur, Plan og Bolig og to studenter til Team Vand, Energi- og Miljø.

Team Kultur, Plan og Bolig

I teamet varetager vi kommunernes interesser inden for områderne: erhverv, bolig, mobilitet, fysisk planlægning, turisme, kultur og landdistriktudvikling.

De to studenter vil primært skulle beskæftige sig med områderne kultur, fritid og turisme samt mobilitet og plan.

Team Vand, Energi og Miljø

Teamet består af 14 konsulenter og 3 studenter, der arbejder med energi, varme, vand, affald, beredskab, miljø, natur, landbrug, klimatilpasning, færger, havne, kommunale ejendomme, byggesagsbehandling, energiledelseog renovering mv.  Hvis du søger en af stillingerne, vil du kunne forvente at arbejde med et af disse områder. De præcise ansvarsområder man som student tilknyttes aftales ud fra interesse.

Primære opgaver i begge teams

  • Afholde og udvikle netværksmøder, webinarer og konferencer
  • Kommunikere via KL's hjemmeside og yammergrupper
  • Ad hoc-opgaver som f.eks. desk research og administrative opgaver
  • Understøttelse af indsamling af spørgeskemaundersøgelser

Vi forventer, at du:

  • Er struktureret, ansvarsbevidst samt lærings- og løsningsorienteret
  • Kan arbejde selvstændigt, foreslå nye løsningsveje og tage medansvar for at følge opgaverne til dørs til tiden
  • Er velformuleret på skrift og god til at løse flere opgaver i løbet af en dag
  • Er fleksibel og åben for mange slags faglige og praktiske opgaver
  • Har en positiv tilgang og et fagligt engagement.

KLs Center for Klima og Erhverv

Du bliver en del af et kontor, der lige nu består af ca. 40 medarbejdere fordelt på tre teams. Du kommer til at indgå i et studenterteam bestående af ca. 10 studenter fordelt på de forskellige fagområder på tværs af centret. Dine opgaver vil primært være rettet mod at understøtte opgave- og interessevaretagelse inden for teamets fagområder, men du vil også kunne blive involveret i opgaver, der går på tværs af centret.

Vi har et rigtig godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi både i studentergruppen, i teams og i centeret arbejder sammen på tværs og er gode til at arrangere sociale arrangementer. Du kan læse mere om os på KLs karriereunivers.

Det praktiske

Lyder jobbet som noget for dig? Så send os gerne dit CV og ansøgning senest mandag den 5. juni.

Vi forventer at holde samtaler den 9. eller 12. juni 2023, og vi håber at kunne byde vores nye studenter velkommen fra 1. august 2023.

Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen, som kan tilpasses i forhold til dit studie, men gerne på faste dage. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Er du nysgerrig for at høre mere?

Ønsker du yderligere information om de to stillinger i Team Kultur, Plan og Bolig, er du velkommen til at kontakte teamleder Julie Leth, tlf. 33 70 38 66.

Ønsker du yderligere information om de to stillinger i Team Vand, Energi og Miljø, er du velkommen til at kontakte teamleder Hjalte Bie, tlf. 29 37 18 89

 

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Kig forbi vores KL Karriereunivers og lær mere om os som arbejdsplads og medarbejdere.

KL er interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommunalbestyrelser i Danmark. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes samlede forhandlingsorganisation, videnscenter og forum for fælles initiativer og beslutninger.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
05-06-2023
Kviknummer
LJA-84807997
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2023
Ansøgningsfrist
05-06-2023
Kviknummer
LJA-84807997
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed