Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Ydelsespolitisk Center

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-05-2022

Har du lyst til at omsætte jura til konkret formidling? Vil du gerne have praktisk erfaring med juridisk metode og samtidig gøre en forskel for kommunernes løsning af borgersager?

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Kom tæt på politikudviklingen og regelarbejdet

I Ydelsespolitisk Center udvikler og implementerer vi lovgivningen vedrørende en lang række grundlæggende forsørgelsesydelser fx arbejdsløshedsdagpenge, barsel- og sygedagpenge, kontanthjælp og førtidspension. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering.

Dine opgaver

Du kommer til at deltage i centerets daglige arbejde, hvor dine primære opgaver vil bestå i at besvare skriftlige henvendelser fra kommuner, organisationer m.v. og opdatere hjemmesider på STAR.dk.

Arbejdet kræver, at du kan formidle svar på juridiske problemstillinger på en pædagogisk måde. Til gengæld får du god juridisk sparring og praktisk erfaring med juridisk metode, og dit arbejde får betydning for løsning af konkrete problemstillinger og borgersager i kommunerne.

Bliv vores nye kollega   

Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur.
  • har interesse for social- og arbejdsmarkedspolitik
  • har gode IT-kundskaber
  • er god til at formulere dig skriftligt
  • trives med en hverdag med mange forskellige opgaver
  • har et godt humør

Hos os kommer du til at arbejde sammen med gode, ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer i en hverdag med højt tempo, godt humør og spændende udfordringer, hvor vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2022 eller tidligere.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Birgitte Staffeldt på tlf.nr. 7221 7674.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 7. juni 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2022
Udløber
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83629380
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-05-2022
Ansøgningsfrist
07-06-2022
Kviknummer
LJA-83629380
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed