Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til understøttelse af virksomhedsindsatsen i Workindenmark

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Odense, Fyn

Indrykket
05-01-2022

Vil du være med til at støtte danske virksomheder i at få den højtkvalificerede udenlandske arbejdskraft, de har brug for? Og vil du være en del af den samlede beskæftigelsesindsats? Så har vi et spændende studenterjob i Workindenmark, der er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Hjælp danske virksomheder med at finde kvalificeret udenlandsk arbejdskraft

Workindenmark er en del af STARs nationale virksomhedsservice, der arbejder med at understøtte virksomheders adgang til kvalificeret arbejdskraft gennem rekruttering og opkvalificering.

 

Vi har stor erfaring i at hjælpe danske virksomheder med tiltrækning og rekruttering af højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Som noget nyt hjælper vi også virksomheder med at tiltrække og rekruttere faglært arbejdskraft fra EU. Vi stiller en række rekrutterings- og tiltrækningstilbud til rådighed for danske virksomheder. Vi arbejder mod en øget digitalisering af de værktøjer, vi stiller til rådighed inden for international tiltrækning og rekruttering.

 

Du kan læse mere om Workindenmark på www.workindenmark.dk

 

Din primære arbejdsopgave bliver at indgå i det team af medarbejdere, der vejleder og hjælper virksomheder med udenlandsk rekruttering. Du skal endvidere være med til at understøtte de digitale rekrutterings- og markedsføringsprocesser.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • at understøtte målrettede rekrutteringsprojekter

  • at bistå med jobopslag og kandidatmatch

  • at bidrage til gennemførelse af digitale rekrutteringskampagner

  • at bidrage i markedsføringsindsatsen

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • interesserer dig for arbejdsmarkedspolitik og det internationale arbejdsmarked

  • er serviceminded og god til at forklare processer

  • har flair for IT og SoMe

  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale

  • evner at samarbejde og trives med at bistå dine kolleger i opgaveløsningen

  • er studerende på en relevant videregående uddannelse.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitlig 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2022.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontaktecenterchef Berith Findstrup Madsen på tlf.nr. 7222 3348.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 21. januar 2022 kl. 12.

 

Vi forventer at holde samtaler 2. februar.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Dannebrogsgade 3
5000 Odense C
Danmark
Adresse 2
Dannebrogsgade 3
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
LJA-83180604
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Dannebrogsgade 3
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-01-2022
Ansøgningsfrist
21-01-2022
Kviknummer
LJA-83180604
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed