Gem annonce

Student til ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

Rockwool Fonden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2020

Er du en selvstændig og engageret student med stærke økonometriske kompetencer og interesse for evaluering og evidens? Så er stillingen som student i det kvantitative evalueringsteam hos ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed måske noget for dig?

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed kombinerer kvantitativ og kvalitativ forskning med de nyeste designmetoder. Vi udvikler, pilottester og evaluerer sociale og innovative løsninger til helt konkrete samfundsmæssige udfordringer. Vi har særligt fokus på at udvikle interventioner, der øger udsatte unges livsmuligheder med hensyn til uddannelse og arbejdsmarked.

Stillingen

Som student i det kvantitative evalueringsteam indgår du i et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor du får et stort individuelt ansvar og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil få rig mulighed for at afprøve og udvikle dine faglige kompetencer på en arbejdsplads beliggende i det centrale København med gode muligheder for at udvide dit netværk.

Som student i ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed vil dit arbejde primært bestå i at hjælpe med dataforberedelse og analyse i forbindelse med udvikling og udførelse af effektstudier af vores interventioner. Herunder vil du komme til at arbejde med data fra både spørgeskemaer og registre. Du kan desuden blive bedt om at bistå med øvrige dele af processen omkring forberedelse og evaluering af vores interventioner, herunder praktisk assistance i forbindelse med effektstudier, informationssøgning og vurdering af kvaliteten af evidensgrundlaget. Hertil kommer mindre ad hoc-opgaver af analytisk såvel som administrativ karakter.

Om dig

Din studieretning er ikke afgørende, men du skal som minimum have bestået to statistiske eller økonometriske kurser med gode karakterer. Indgående kendskab til Stata er en fordel. Du skal have mindst 1 år tilbage på studiet og må meget gerne være bachelorstuderende og dermed have længere tid tilbage på studiet.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver såvel som dine kollegaer, og du tager selvstændigt initiativ til at finde og løse opgaver.

Ansættelsesvilkår

Studenterstillingen skal tiltrædes d. 1. maj 2020. Du skal kunne arbejde ca. 15 timer om ugen.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at skrive til Senior Evalueringsøkonom Anna Folke Larsen på nedenstående mail.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest tirsdag den 14. april 2020 kl. 12. Ansøgningen skal sendes til afl@rfintervention.dk.  

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 23.-24. april.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rockwool Fonden

Adresse
Ny Kongensgade 6
1472 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79800553
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rockwool Fonden

Adresse
Ny Kongensgade 6
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79800553
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce