Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til politisk interessevaretagelse og kommunikation

Medicoindustrien

Hørsholm, Nordsjælland

Indrykket
03-11-2022

Brænder du for at arbejde med politisk interessevaretagelse og kommunikation? Motiveres du af at præge rammevilkårene for virksomheder, der redder liv og bidrager til at styrke sundhedsvæsener verden over? Så er du måske vores kommende student.  

 

Den danske medicobranche oplever i disse år markant vækst ligesom resten af den danske life science-industri. Den udvikling skal gerne fortsætte, og derfor er det afgørende, at branchen har tidssvarende rammevilkår, der giver danske virksomheder de bedste forudsætninger for at udvikle innovativt medicinsk udstyr til gavn for borgere, patienter og sundhedspersonale. 

 

Som student i Medicoindustrien kommer du til at få en bred opgaveportefølje med særligt fokus på public affairs og kommunikation. Eksempelvis:

 • Udarbejdelse af mindre notater og baggrundsanalyser af politisk karakter

 • Forberedelse ifm. møder med MFere og andre centrale stakeholders på det sundheds- og erhvervspolitiske område

 • Udarbejdelse af debatindlæg og kronikker til landsdækkende medier

 • Udarbejdelse af nyhedsbreve, artikler og anden kommunikation

 • Bistå i dialogen med foreningens medlemmer og interessenter

 • Assistere i forbindelse med rådgivning af foreningens medlemmer

 • Deltage i planlægning og afholdelse af kurser, seminarer og andre arrangementer, herunder assistance ift. praktisk planlægning samt research på relevante oplægsholdere i vores kursusafdeling MedTech Academy

 

Om dig:

Vi forestiller os, at du er studerende på en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse på enten bachelor- eller kandidatniveau. Du har stærke kommunikationskompetencer, en god politisk forståelse og formår at føre idéer ud i praksis. Viden om sundheds- og erhvervspolitik er ikke et krav. Vi står klar til at lære dig en masse om det sundheds- og erhvervspolitiske felt. 

 

Om os:

Medicoindustrien er en brancheforening for mere end 230 virksomheder, som udvikler, producerer og sælger medicinsk udstyr i Danmark. Medicinsk udstyr dækker over alt fra plastre, sprøjter og pumper til sundhedsapps, respiratorer og scannere. Vores medlemskreds tæller en bred skare af aktører fra mindre startups til store, multinationale life science-virksomheder som eksempelvis Novo Nordisk, Coloplast, Johnson & Johnson, Ambu og Cook Medical. 

 

Vores arbejde består i at varetage medlemsvirksomhederne interesser indenfor en række sundheds- og erhvervspolitiske områder såsom digitalisering, bæredygtighed, eksport, regulatoriske vilkår og forskning, der alle har stor betydning for industrien. Medicoindustrien har en bred kontaktflade og er i tæt dialog med aktører på det regionale niveau, politikere på Christiansborg og i EU-regi. Derudover er foreningen i løbende kontakt med medier og samarbejder med andre organisationer indenfor sundhedsområdet. 

Medicoindustrien yder desuden rådgivning til foreningens medlemmer, organiserer faglige netværk for virksomhedernes ansatte og afholder seminarer og konferencer om aktuelle problemstillinger.

 

Praktiske forhold

 • Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest d. 1. februar 2023. 

 • Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer pr. uge. Vi udviser naturligvis fleksibilitet i eksamensperioder.

 • Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, ligesom vi dækker offentlig transport til og fra arbejdspladsen.

 • Vi holder til i DTU Science Park i Hørsholm, hvor en række af vores medlemsvirksomheder også er placeret. Der går bus fra Nørreport St. direkte til døren. 

 • Du kan læse mere om os på www.medicoindustrien.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Public Affairs Advisor & Communications Manager i Medicoindustrien Stellan Nørreskov Wulff på tlf. nr. +45 48 80 75 35 eller e-mail på snw@medicoindustrien.dk.

 

Sådan ansøger du

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt eksamenspapirer og andre relevante bilag senest mandag d. 5. december 2022. Ansøgninger sendes til medico@medicoindustrien.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Medicoindustrien

Adresse 1
Bøge Allé 5
2970 Hørsholm
Danmark
Adresse 2
Bøge Allé 5
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2022
Udløber
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84199285
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Medicoindustrien

Adresse
Bøge Allé 5
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-11-2022
Ansøgningsfrist
05-12-2022
Kviknummer
LJA-84199285
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed