Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Politik og Analyse

Fagbevægelsens Hovedorganisation

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-08-2019

Har du en skarp pen? Går du udviklings- og løsningsorienteret til dine opgaver? Er du analytisk stærk med en god talforståelse? Kender du fagbevægelsens værdigrundlag? Så er du måske vores nye student.

Til FHs afdeling Politik og Analyse søger vi en dygtig og selvstændig student. Vi er i alt 26 i afdelingen, herunder tre studenter. I afdelingen arbejder vi på tværs af en lang række områder, fx uddannelses-, arbejdsmarkeds- og socialpolitik samt økonomisk politik.

Om jobbet

I dit nye job vil du få ansvaret for at løse opgaver i forbindelse med FHs arbejde inden for en række områder, fx uddannelses-, arbejdsmarkeds- og socialpolitik samt økonomisk politik.

Opgaverne vil som udgangspunkt være:

  • Research

  • Udarbejdelse af analyser og notater

  • Behandling af tal og statistik

 

Der er tale om en udviklende stilling, hvor du har stor mulighed for selv at præge indhold og form på arbejdsopgaverne og vil arbejde tæt sammen med de respektive konsulenter på områderne. Det er målsætningen, at du i stigende omfang men med regelmæssig sparring foretager selvstændig produktion.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af de områder, afdelingen beskæftiger sig med. Vigtigst er det dog:

  • At du er i gang med en videregående uddannelse og som minimum er på 2. år.

  • At du har en god skriftlig fremstilling.

  • At du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ.

  • At du har flair for tal og statistik.

  • At du brænder for at bidrage til fagbevægelsens indsats og politikudvikling.

 

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, kan du kontakte politisk konsulent Mads Busck på 3524 6084.

Løn og ansættelsesforhold

Din ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og eksamen. Vi kan tilbyde løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ansøgning

Skriv en ansøgning der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH og send den sammen med eksamensbeviser, personlige oplysninger og andre relevante oplysninger senest den 13. september 2019 via linket https://fho.dk/om-fagbevaegelsens-hovedorganisation/ledige-stillinger/   

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 79 faglige organisationer, der repræsenterer 1,4 mio. lønmodtagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og solidarisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Adresse 1
Islands Brygge 32D
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 32D
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-75101349
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Adresse
Islands Brygge 32D
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-08-2019
Ansøgningsfrist
13-09-2019
Kviknummer
LJA-75101349
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed